Ula ben yazdım karakteri.
5. İmparator olan Luffyciğim de dahil tabii.İmparatorlar hariç Kizaru'yu alacak adam yok yalnız o adada
Ula ben yazdım karakteri.
5. İmparator olan Luffyciğim de dahil tabii.İmparatorlar hariç Kizaru'yu alacak adam yok yalnız o adada
Hatırlarsan Red'cim... Luffy, Zoro Hawkins'in beynini yardığı slashta da "bir anda oldu" şeklinde bir tepki vermişti.-------------------------------------------------------------------------------------
Bölümün en hoş tarafı yavaş diye yerilen karakterin hız konusunda göklere çıkarılan karakterle eşit gösterilmesi
Ben biraz erken başladım o zamanbir iki haftaya zoro katakuriyi almalar başlar
Zoro koşarak Tsuru'yu kovalayan kertenkelelere saldırdığında zaten övmüştük :S Ne ara yine bu adama yavaş dendi de her seferinde gündeme geliyor la.Gerçi ben bölüm yorumlarını geriden takip ediyorum ondan görmemiş de olabilirim.Bölümün en hoş tarafı yavaş diye yerilen karakterin hız konusunda göklere çıkarılan karakterle eşit gösterilmesi
Luffy ile yan yana çizildi diye tek bir sahneden o kadar çıkarım yaptılar ki en son ne dediler ben bile takip edemedim Mangaka 2-3 sahne daha çizdi mi Kata'yı aldırtırlar Zoro'yaZoro çok hızlıymış. Pika'yı yakalamak için bowling topu olan adamdan bahsediyoruz.
Demek ki Zoro hala bir bowling topu değil.
Bu her mangada olan şey, kılıc ustaları anlık olarak çok hızlı hateket ederler vs. Ha ben demiyorum ki Zoro yavaş, sadece madur edebiyatına gerek yok diyorum. Dıj mihraklar Zoro'yu gömüyor deyin olsun bitsin bari bu ne la fjdnfZoro çok hızlıymış. Pika'yı yakalamak için bowling topu olan adamdan bahsediyoruz.
Demek ki Zoro hala bir bowling topu değil.
@twei
Güzel bir noktaya parmak bastın. Bunun farkındalar bence. Sadece algı oluşturmak amaç olmuş... Şimdi Zoro'ya Luffy kadar hızlı değil diyince Zoro yavaş mı demiş oluyorsun? Ya da Zoro hızlı davranamaz mı demiş oluyorsun ?
Saygılarımla teşekkürler...
Amiraller de emir alıyor@Rika Zoro emir almış ne diyorsun hacı bırakalım bence bu karakteri
Ne çok ağladın la?Bu kaçıncı Red yazışın len noob
Feci damarıma bastın len Zoro emir alıyor vay canına çok soğudum karakterden, bence yılın olayı
@Rika Zoro emir almış ne diyorsun hacı bırakalım bence bu karakteri
--------------------------------------------------------------------------------------
Bölümün en hoş tarafı yavaş diye yerilen karakterin hız konusunda göklere çıkarılan karakterle eşit gösterilmesi
Nasıl bir mantık ya tuş etti aniden adamı bak hele Zoro tüm hızını kullanmış haklısın daha hızlı olamazdı ama Luffy'nin modları varNe çok ağladın la?
Denk gösterilmişmiş bi de demek Luffy gear kullansa snakeman falan kullansa Zoro rüzgarından Picaya uçacak