Doğru diyorsun.İlginç bir şey çıkacak bunun ardından ya da hiç bir şey çıkmayacak.Yaşam kartı olsaydı, minkleri esir aldıktan sonra hala adamın yerini sormazdı. Kartı takip ederek bulabilirdi.
Doğru diyorsun.İlginç bir şey çıkacak bunun ardından ya da hiç bir şey çıkmayacak.Yaşam kartı olsaydı, minkleri esir aldıktan sonra hala adamın yerini sormazdı. Kartı takip ederek bulabilirdi.
Belki Zouda olduğunu biliyordur ama yaşam kartı yoktur ve Zoudaki birine ya da direkt Zunishaya ait bi yaşam kartıyla Zouya geliyordur.Doğru diyorsun.İlginç bir şey çıkacak bunun ardından ya da hiç bir şey çıkmayacak.
Nereden biliyor, o kısım şüpheli. Sonuçta karşısındaki adamlar aradığı kişinin orada olmadığını söylüyor, hatta bunu ölümüne savunuyorlar. Bunlara rağmen Jack bir an bile şüphe etmiyor.Belki Zouda olduğunu biliyordur ama yaşam kartı yoktur ve Zoudaki birine ya da direkt Zunishaya ait bi yaşam kartıyla Zouya geliyordur.
Belki Zouda olduğunu biliyordur ama yaşam kartı yoktur ve Zoudaki birine ya da direkt Zunishaya ait bi yaşam kartıyla Zouya geliyordur.
Gözlem haki diyeceğim de böyle hayvan gibi güçlü bir adama böyle bir mantra versen acayip bir şey olur.Muhtemelen Raizoyu takip ederken bu adaya çıktığını görmüşler.Nereden biliyor, o kısım şüpheli. Sonuçta karşısındaki adamlar aradığı kişinin orada olmadığını söylüyor, hatta bunu ölümüne savunuyorlar. Bunlara rağmen Jack bir an bile şüphe etmiyor.
İmparatorlar hariç Kizaru'yu alacak adam yok yalnız o adadaDaha 1 amiral gelecek. O Kizaru dayağı yiyecek kaçarı yok.
Ula ben yazdım karakteri.Hööööyyyt! Zoro-sama senin askerlik arkadaşın mı? Zoro-sama diyeceksin. Terbiyeli ol!
Zunisha bence yonko seviyesi vardır. xD
Yanlış hatırlamıyorsam, Kin'emon, Kanjuro, Raizo ve Momonosuke'nin olduğu gemi fırtına da batıyor. Raizo kendi imkanlarıyla Zo'ya çıkıyor, diğer üçü de Dressrosa'ya ulaşıyor. Takip işi zor bana göre.Gözlem haki diyeceğim de böyle hayvan gibi güçlü bir adama böyle bir mantra versen acayip bir şey olur.Muhtemelen Raizoyu takip ederken bu adaya çıktığını görmüşler.
Başka bir şey aklıma gelmiyor.Yanlış hatırlamıyorsam, Kin'emon, Kanjuro, Raizo ve Momonosuke'nin olduğu gemi fırtına da batıyor. Raizo kendi imkanlarıyla Zo'ya çıkıyor, diğer üçü de Dressrosa'ya ulaşıyor. Takip işi zor bana göre.