Zoro dövüşüne kimseyi karıştırttttmaz. Başkaları ile karıştırmayın
Bu bölüme kadar Jack vs. Zoro beklemiyordum aslında. Yani çok beklemiyordum diyeyim. Çünkü samimiyetle söylemek gerekirse Jack ne Luffy'nin ne Zoro'nun hakkıdır. İnu ve Neko'nun işidir Jack. Ama...
Bu bölümle birlikte olay mekansal ve zamansal açıdan İnu-Neko vs Jack olayından biraz uzaklaştı bana kalırsa. Şöyle ki:
Mekansal açıdan... Jack'in oralarda olduğu bilgisinin verilmesi ve bizimkilerin de Jack'le aynı yerde olması Jack'le bizimkilerin temasını çok yakınlaştırdı. Sadece mekansal olarak da değil aynı zamanda Kiku'nun da dediği gibi Holdem'in yenilmesi Kuri kasabasının yöneticisi Jack'i bizimkilerin üstüne çekecek. Yani piramit Speed, Batman vs. derken Holdem'e kadar çıktı. "Holdem'den sonrası Jack" mesajı ise bu bölümle birlikte açık bir şekilde verildi. Bu iki etken bile Luffy ya da Zoro'dan birinin Jack'le karşılaşma ihtimalini yüksek oranda artırdı.
Zamansal olarak... İnu ve Neko önderliğinde minkler elbette ki Wano'ya gelecektir. Ama üstte bahsettiğim iki unsur sebebi ile Jack'le temas kapıda. Temas bu kadar yakınken İnu ve Neko'nun bu kadar kısa sürede Wano'ya gelip bizimkileri bulup Jack'le dövüşmesi bana çok düşük bir ihtimal geliyor artık.
Toparlayacak olursak olayların gelişme şekli, zaman ve mekan olarak Jack dövüşü bizimkilere çok çok yakın.
Şimdi geleyim Luffy'ye mi yakın Zoro'ya mı ?
Ya bu kısmı aslında ince ama birçok detayla doldurabilirim. Ama çok uğraşmak lazım şimdi. Bence bu işe Zoro yakın diyeyim. Ayrıntıları belki sonra bir inceleme şeklinde yazarım