Jack, bir şeytan meyvesi kullanıcısının doğal mezarı olan denize düşüyor ve Denizciler neden bu adamı kurtarmadı diye mi tartışıyorsunuz?
Hakkında bilinenler:Kimse de sormuyor ki aga bu şitenmaru kim.
Ben güçsüzler güçlüye saldıramaz demiyorum ki.Zou'da ki fblerden benim anladığım sadece Jack ve İnu-Neko olduğudur.Ayrıca hala Wanda'nın dediğinde açık bir durum yok.Aynı taraftalar bunlar sonuçta.Bu sözden net bir şekilde 1vsall anlamı çıkmaz.Yani benim dediğim gibi İnu-Neko vs Jack'te gayet muhtemel.Açık açık adam demiş ki, "Yanındakileri hallettik, ama Jack'e bir şey yapamadık". Bundan bu kadar değişik anlamları nasıl çıkarabiliyorsun, anlamıyorum. Jack en son dövüşmekten sıkılıp zehirli gaz kullanmış. Karşısındaki adamlar boyuna dinlenip geri karşısına geçiyorlar, böyle bir hareket yapmasını tuhaf bulmuyorum. Bu seride amirale kurşun atan adam var. Gayet de sıradan birisiydi. O adam bir amirale ne yapabilirdi mesela? Yahut savaşta Ace ve Luffy'ye ateş eden Denizci askerleri mevcuttu. Katakuri'ye meydan okuyan Luffy'ye, Katakuri'nin adamları saldırma niyetindeydi mesela. Çöpün güçlüye saldırmasından bahsedeceksen, yüzlerce binlerce örnek verilir. Zaten burada hikaye böyle işlemek zorunda. Jack orayı yok etmek için gelmiş. "Bizim buna gücümüz yetmez" deyip kenarda mı duracaktı adamlar? Savaşarak ölmeyi tercih ettiler.
Oda'yı savunan yok. Kuzan'ın verdiği Garp olayına katılıyorum. Garp'ın karakteri diye açıklanabilir ama sonuç olarak yapması gereken şey götürmektir. O ayrı mesele. Diğer yandan Sengoku, Fujitora ve Tsuru'nun bir görevi var. Görevlerini yapmaları gerekiyor ve durma lüksleri yok. Kaldı ki adam suya gömülmüş. Orada kaybedecekleri zaman belki de Kaido'nun gelmesine neden olacak? Her karşı argümanda "Oda savunuyor" diyecekseniz konuşacak bir şeyimiz yok demektir. Onu bilelim de boşuna fikrimizi sunmayalım.Böyle bi argüman mı olur ya Oda'yı savunacam diye saçmalamışsın. Boşver diye bahsettiğin karakter 1Milyar mıydı tam hatırlamıyorum ödüle sahip ve Yonkou Kaido'nun has adamlarından. Kaldı ki sana saldırıyor bir de. 'Ya 2 günlük korsan zaten boşver' deme gibi lüksün olmadığı birisi yani.
Bu dediğin bütün karakterler için mi geçerli, zira BM gülüp geçti.@Sir Crocodile
Luffy G4 yumruklarını yiyipde acımadı ki diyecek karakter yoktur bence.