Kaçtan sabaha kadar istiyorsan.Saat kaçtan sabaha kadar?
Kaçtan sabaha kadar istiyorsan.Saat kaçtan sabaha kadar?
Tayfaya katılacak adam zaten bölümde mevcut.O değilde ilk defa bir arc için kimse tayfaya şu bu katılır demiyor. Ben samuray kız, küçük kız, çaycı teyzeyi isteyen önerenler beklerdim. Sumoyu bile katılır diyen çıkmadı.
Hayırdır seriyi sen mi çizmeye başladın?Kaçtan sabaha kadar istiyorsan.
Law mı?Tayfaya katılacak adam zaten bölümde mevcut.
Acımadı demez demiyorum işleyebilir ama kolay indiremez. Bu adamın meyvesi adama +1 olarak önde başlatmış dayanıklılık olarak. Vursa bile sürekli kalkar bu adam. Bu tip adamlara karşı meyve bu yüzden önemli anında yok edebilirsen edersin yoksa işin zor. Jozu için de aynısı geçerli mesela o adamla sürekli dövüş vurursun işlemez, kesersin işlemez. Fakat Aokiji gibi bir meyven olursa etkisini görebilirsin. Bu da onun gibi.@Sir Crocodile
Luffy G4 yumruklarını yiyipde acımadı ki diyecek karakter yoktur bence.
Ben çiziyorum. Asıl sana hayırdır alıntılayıp artistlik taslıyorsun?Hayırdır seriyi sen mi çizmeye başladın?
Geçen arc'da böyle baştan atmaya başlayan arkadaşlar için sonu hayal kırıklığı oldu. O yüzden böyle iddialarda bulunmamak lazım.
Yahu İnu ve Nekonun bir şey yapamadığı adama çer çöp minkler ne yapabilir allasenTamam işte o sözler Jack'i övmek için kullanılan klasik şişirme sözleri.Fakat öyle 1vall durumu olsaydı İnu ve Neko'nun yanında birkaç kişi daha çizebilirdi Oda ama böyle bir şey yok.Fb çizimlerinden de anladığımız zaten Jack'in biriyle 12 saat diğeriyle de 12 saat kapıştığı.Jack-İnu-Neko dövüşüne başka 4. 5. kişi karışmamış gibi.Yoksa dediğim gibi Oda fbde gösterirdi bunu.
Rakiplerinin 12 saat dinlenmesi de Kata'dan zorlayacağı bir rakip olacağına kanıt değil.Bundan anca İnu ve Neko'nun Jack'in az altında olduğu sonucu çıkar o kadar.İşte Jack'e 3. komutan desek İnu-Neko 4. komutan falan ederler gibi.