20 yıldır oluyor, ve evet korsan mangası, senin böyle devam edeceğini anlaman için bir 20 yıl daha lazım sanırım.gene mi birini kurtarıyor...korsan mangası değil mi bu ya? ahahahah
20 yıldır oluyor, ve evet korsan mangası, senin böyle devam edeceğini anlaman için bir 20 yıl daha lazım sanırım.gene mi birini kurtarıyor...korsan mangası değil mi bu ya? ahahahah
Kusura bakma görmemişim. Ben bir bölüm önce fark ettim. Bölüm berbat olduğu için yazmadım yorum da okumadım.Hiç katılmadım.
Te kaç bölümdür söylüyo'z ya.
Mümkün. Özellikle ismiyle müsemma bir abi ise Sanji'nin karşısına çıkması iyi olur. Zira Sanji hızlı ve de k. hakisi iyi.O renkli kapak neydi öyle ya
Robin,nami,zoro,sanji efsane olmuş
Eğlenceli bir bölümdü.
2 headleaner ve law,zoro,luffy var.
Acaba diyorum sanji ve tayfası speed ile karşılaşır mı.
++++kesinlikle katılıyorum,böyle söyleyince dof hateri gibi gözükürüm belki ama dofun uyanışı Luffynin yeni baygınlıkdan kalkmış haline bile zarar veremedi,zaman sorunu olmasa sonunda gene luffy alırdı benceBu arada kuş kafesi muhabbeti olmasaydı Luffy G2-G3 kullanarak da Dof’u yenerdi.
Vakit azlığından işi hemen bitirmek istedi.
G4 açınca Dof zaten G2 karşısındaki Blueno gibi oldu.
Dof uyanış yaparken sıfır kilometreydi değil mi Bu nasıl yanlı bir bakış açısıdır, insan aynı şeyi diğer taraf için düşünmez mi ? Luffy bu adamı en güçlü modunda bayılana kadar dövmüş üstelik adam dövüşten önce Law'ın tüm saldırılarını almış buna rağmen baygınlıktan kalkmasını görüyoruz++++kesinlikle katılıyorum,böyle söyleyince dof hateri gibi gözükürüm belki ama dofun uyanışı Luffynin yeni baygınlıkdan kalkmış haline bile zarar veremedi,zaman sorunu olmasa sonunda gene luffy alırdı bence