Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 916: Wano’da Büyük Sumo Müsabakası

Bölüm nasıldı?

• Çok İyi

Kullanılan: 38 21.1%
  • İyi

Kullanılan: 72 40.0%
  • Orta

Kullanılan: 34 18.9%
  • Kötü

Kullanılan: 20 11.1%
  • Çok Kötü

Kullanılan: 16 8.9%

• Kullanılan toplam oy
    180
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok açık bir şey var. Kuina- Queen-a. Bu kadın da kimliğini saklayan Queen zaten. Aynı anda çok şey saklıyor zira aynı zamanda kadın olarak dünyanın en iyi kılıç ustası olamayacağı sanrısıyla büyüdüğü için Ivankov'a gidip erkek yaptırmış kendini. Kendisi Drag Queen. Normal hâli makyajlı ve rüküş denilebilecek bir seviyede olduğu için şu an onu kimse tanıyamıyor.

Sadece troll olsa bile ürettiğim şeylerden mantık çıkarmak hoşuma gidiyor yav. xd Hiç yoktan Queen gerçekten Drag Queen çıkabilir. :oleyo2:
Bu tutar. Goda ipucunu çok önceden vermiş :oleyo:

Luffy'nin sumocu ile dövüşü Kata-Luffy dövüşünün başlarını anımsattı. Bu sefer Luffy sumocuya sen ne yapabiliyorsan ben onun iki katını yaparım der gibi.

Luffy artik gereksiz kisilere gear acmayacak güce ulasmis olmasi lazim. Bu gear olayini g4 den bu yana sevmemeye basladim. Bu adam kk oluncada limitli gucleri kullanarak dan mi savasacak cok abes olmaz mi. G4 aciyor hakim bitiyor 10 dakka kacmam lazim filan ya bi git alle sen derler adama o yüzden e. Oda buna bir çözüm bulacaktir illaki ama suan icin cok tatsiz geliyor gear olayi.

Luffy artik gereksiz kisilere gear acmayacak güce ulasmis olmasi lazim. Bu gear olayini g4 den bu yana sevmemeye basladim. Bu adam kk oluncada limitli gucleri kullanarak dan mi savasacak cok abes olmaz mi. G4 aciyor hakim bitiyor 10 dakka kacmam lazim filan ya bi git alle sen derler adama o yüzden e. Oda buna bir çözüm bulacaktir illaki ama suan icin cok tatsiz geliyor gear olayi.
Bu yan etkileri zamanla aşıyor zaten. Eskiden vites 3'te de cüce oluyordu ama artık olmuyor. Bunu da aşacaktır yakında.

Bu yan etkileri zamanla aşıyor zaten. Eskiden vites 3'te de cüce oluyordu ama artık olmuyor. Bunu da aşacaktır yakında.
Aşacağını belirttim zaten ama demek istediğim gelişimini hep limitli şeylerden yana yapıyor. Bilmiyorum sanki kendi gücü değilmiş gibi geliyor, ham bir gücü yok izlenimi alıyorum sürekli. Mesela G5 çıkınca da limitli çıkacarsa yada bir dezavantajı filan çıkarsa olmaz artık yani illa bir dezavantaj verecekse çıkarmasın daha iyi olur bence bunu kastetmiştim. Şöyle lastik meyvesini gözümüze gözümüze sokmadan luffy'nin geliştiği bir evre görmek istiyorum açıkcası. Haki olur yada başka bir şey.

Aşacağını belirttim zaten ama demek istediğim gelişimini hep limitli şeylerden yana yapıyor. Bilmiyorum sanki kendi gücü değilmiş gibi geliyor, ham bir gücü yok izlenimi alıyorum sürekli. Mesela G5 çıkınca da limitli çıkacarsa yada bir dezavantajı filan çıkarsa olmaz artık yani illa bir dezavantaj verecekse çıkarmasın daha iyi olur bence bunu kastetmiştim. Şöyle lastik meyvesini gözümüze gözümüze sokmadan luffy'nin geliştiği bir evre görmek istiyorum açıkcası. Haki olur yada başka bir şey.
Aslında ben de sana katılıyorum. Luffy'nin akranlarında (süpernovalar) ya da herhangi bir düşmanda, yeni bir güç kullandıktan sonra dezavantajlı bir duruma düştüğünü görmedik. Bu da benim hoşuma gitmiyor. Eğer bu seride yeni bir güç kazanırken bunun bedeli olarak bir süre handikaplı olunacaksa herkes öyle olsun. Bir denge olsun.

Kuma ya gönderme gören arkadaş vardı arka sayfalarda, ne olabilir bunlar. Birkaç örnek verse.
Ayrıca bence artık yeni sayıda sanji tarafını gösterecek.

Lastik meyvesini yiyen birisinin başka bir şansı yok. Logia da değil bu yani dur kapatayım da düz yumruk atayım diyebileceğin. Şu çocukken meyveyi ilk yediği zamanları gösteren bölümlere tekrar bakıp bi tazelenin :) Luffy dışında bu meyveyi yiyip bu kadar güçlenebilecek tek bir kişi olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca aslında ne demek istediğini de anlıyorum. Şöyle Garp gibi bir ana karakter istiyorsunuz biraz, dümdüz güçlü, koydu mu oturtan falan. Seri çok uzadığı için biraz Luffy'den sıkılmış olabilirsiniz, zannetmiyorum serinin başlarında veya ortalarında "Ya bu Luffy niye lastik gibi uzuyor ya da gear falan kullanıyor?!" dediğinizi :)

Güç odaklı bakıldığında tercih edilen başka karakterler olabilir ama Luffy odaklı hikaye bence en iyi seçenek hala. Ben bu seriye, anime sitelerinde falan Luffy'nin at gibi sırıtışını görüp merak edip sonra da bi arkadaş da önerince başlamıştım mesela :D

Lastik meyvesini yiyen birisinin başka bir şansı yok. Logia da değil bu yani dur kapatayım da düz yumruk atayım diyebileceğin. Şu çocukken meyveyi ilk yediği zamanları gösteren bölümlere tekrar bakıp bi tazelenin :) Luffy dışında bu meyveyi yiyip bu kadar güçlenebilecek tek bir kişi olduğunu da sanmıyorum.

Ayrıca aslında ne demek istediğini de anlıyorum. Şöyle Garp gibi bir ana karakter istiyorsunuz biraz, dümdüz güçlü, koydu mu oturtan falan. Seri çok uzadığı için biraz Luffy'den sıkılmış olabilirsiniz, zannetmiyorum serinin başlarında veya ortalarında "Ya bu Luffy niye lastik gibi uzuyor ya da gear falan kullanıyor?!" dediğinizi :)

Güç odaklı bakıldığında tercih edilen başka karakterler olabilir ama Luffy odaklı hikaye bence en iyi seçenek hala. Ben bu seriye, anime sitelerinde falan Luffy'nin at gibi sırıtışını görüp merak edip sonra da bi arkadaş da önerince başlamıştım mesela :D
Bazı şeyler gerçekten eskiden izlediğin tadı vermez ya o da olabilir, ama eski bölümlere bakıyorum da istediğim şey biraz daha agresif dövüşler açıkcası. Luffynin arlong ile savaşı bile ilk zamanlar etkilemişti beni. Zirvesi lucci savaşı oldu. Sonrası için ya çok güçsüz kaldı(sabondy-MF) ya da çok güçlendi (G4) ama bu sefer de dezavantaj durumuna düştü. Bunu bilerek yapıyor mangaka tabiki de, bize gönderdiği mesajda 'bu kadar kısa sürede gelişen luffy tabiki de güçlü rakipleri indirmek için dezavantaja sahip olması lazım ki mantık çerçevesine otursun' ama bunu yapma şekli hoşuma gitmiyor luffy'nin G4 kullandıktan sonra hakisinin bitmesi olayı ve kendim kaçabilirim zırvasını söyledikten sonra zar zor ayakta durup gutz tarafından kaçırılması filan vs... Bu olaylara başvurmadan güçlü bir luffy gösterse hikaye açısından da iyi bir anlatım olur ve arclar bu kadar uzun sürmez güzel olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık