Kata hangi konuda gerideydi bilemedim. İrade heralde...Katakuri busou haki de zaten Luffy’den güçlüydü . King o açığı kapatmaz .
Luffy bir denizci tarafından yetistirilmesine rağmen buna karşı çıkıp sıfırdan büyük bir korsan olmayı başardı. Ama Katakuri elindeki onca güce rağmen zaten KK olmaktan bir kaç adım uzakta olan annesini o koltuğa taşıyamadı ne de annesine karşı çıkıp kendi Kk davasına/macerasına başlayamamış.Kata hangi konuda gerideydi bilemedim. İrade heralde...
Tek atar valla hepsine reizzBaşgan böyle atraksiyonlarda BM gibi geri durmaz
Böyle deyince sanki Luffy Kötü bir karakter gibi durduKata'da olmayan şey deli cesaretiydi, olan şey de başkalarina kendinden fazla değer vermesiydi.
Ee artik olsun biraz o kadarLuffy'i ilk defa bu derece karşısındakilerini küçümser görüyorum. Ciddi anlamda bence artık ben Katakuri'yi yenmiş, 1.500.000'lik adamım siz kimsiniz havasında takılıyor. Daha doğrusu Oda da artık Luffy'ye bu gözle bakılmasını istiyor bence, bu yüzden de bu şekilde kaleme alıyor.
1. ihtimal gibi duruyor.Şuan iki ihtimal var.
1-) Diyelim ki King, Katakuri'nin b. haki versiyonu. Vurdu mu çok vuran ama k. hakisi çok olmayan bir karakter gibi. Luffy ile şuan dövüşseler çok vuramaması lazım. Luffy saldırılardan kaçacağı için b. hakisini geliştirmesine fırsat olmayacak. Oda Luffy'nin b. hakisini geliştirmek için Luffy'yi geleceği göremiyormuş gibi çizecek (önceki çizdiğini hiçe sayacak).
2-) Belki k. hakinin işe yaramadığı bir rakip çıkar. Örneğin yüzlerce yılan gibi kolu olan bir karakter olsa ve dört bir yandan saldırsa k. hakinin anlamı kalmaz. Saldırıları görsen bile kaçamazsın.
Ama %90 ihtimalle Oda çizdiğini hiçe sayıp 1. ihtimaldeki gibi yapacak.
Eh biri deli annesinin dırdırina katlanıp ailesiyle ilgileniyor, diğeri ilk fırsatta büyüdüğü yeri terk ediyor sen karar verBöyle deyince sanki Luffy Kötü bir karakter gibi durdu