O kadar sıkıcı ve boş geliyor ki bölümler artık.Son 4 senedir hiç bu kadar ilgisizliğim olmamıştı 

Adam yıllardır istisnalar dışında 4 bölümde bir ara veriyor. Hatta Shounen Jump arasında bile bu değişmiyor. Yani geçenki gibi son arasından sonra 1 bölüm verdikten sonra Shounen Jump arası oldu ondan sonra 3 bölüm verip ara veriyor Yani toplamda 4 bölüm sonra ara vermiş oldu. Yıllardır okuyorsanız bunu bilerek okuyun araları ona göre bilin. Tabi ki eleştirilebilir ama her ara da ısıtıp ısıtıp bunu tartışmanız bayıyor. Hani özet olarak her arada moral bozukluğuna uğramayın.
Hayatta başka güzel şeylerde var. İyi yönden bakacak olursak benim tatil haftam oluyor o haftalar. 
O bölümler güncelde değilken bile çok yavaştı.Güncele gelene kadar hızlı zannedilir One Piece. Güncele gelince anlaşılır ne kadar yavaş olduğu. Bu adam her zaman böyleydi yeni bir şey değil bu yavaşlık. Balık adam adasını güncel takip etmemişsiniz anlaşılan, Allah'ım neydi o günler![]()

Lucci'ye vurduğu yumruğun aynısı değil mi o?Gigant pistol yeni bir atak mı? Sanki daha önce duymadım
Anlamadım?Gigant pistol yeni bir atak mı? Sanki daha önce duymadım
Aynen doğru.Lucci'ye vurduğu yumruğun aynısı değil mi o?