Sonradan Kaido'ya amiraller saldırıyor ardından Shogunlar ve sonunda Gol D. Roger dirilip Kaidoya iki tekme çakıyor tamam konu güzel en güzel arc bu olabilirHepsi bir olup Kaido'ya girse belki biraz eğlendirirler.
Kinemon gibi ama daha güçlü adamlar bekliyorum. En güçlü samuray o değildir inşallahBu Sumocu Urushima mıydı, onda yok mu samuray kanı? Gerçi samuray derken daha spesifik bir tanımlama yapıyor da olabilirsin bilemedim :S
Geliyor, geliyoooooorrrrr...@Uchiha Itachi Hmm? Bölüm çıkınca daha net anlaşılır ama eh.
Bence Kin'emon samuraylar için çok güçsüz bir örnek onları Kuma kadar güçlü bekliyorum hem samuraylar sumoları beşe katlayacak güçtedirler herhalde o yüzden sumolardan ön yargıyla bakmayalımKinemon gibi ama daha güçlü adamlar bekliyorum. En güçlü samuray o değildir inşallah
Balını anladığı an eder, gücünden bir şey çıkmazHawkins Luffy'e biat edecek gücünü anladığı sıra. Yazın bir kenara...
Ulan adam Yonko indirip yazıtları toplayıp One Piece'i bulacak, sen hala bu muhabbeti yapıyor olacaksın. Sıkılmadın mı ya?Balını anladığı an eder, gücünden bir şey çıkmaz
Balını bilse kaidoyu direk satarBalını anladığı an eder, gücünden bir şey çıkmaz
Luffy'nin bal faktörü olduğu doğru ama bence Basil Hawkins savaş sırasında çalışmaz Basil Hawkinse karşı kaybeder ardından bal çalışmaya başlar Zoro Power Up'lı şekilde gelir Hawkinsi yener ve geri kalan bütün bal faktörünü Kaidoda kullanır ve Luffy kazanır ve havadan bal yağmaya başlarBalını anladığı an eder, gücünden bir şey çıkmaz
Bu seride ne kadar bal o kadar güç. En ballısı da WB oluyor. Gura Gura ile ortamlarda en güçlüyüm diye gezersin... Kim ne diyecek?Balını anladığı an eder, gücünden bir şey çıkmaz