Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 914 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Poşet dediğiniz adam sizin balonu Dof’un elinden almadı mı? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Law olmasa kara bacak değil tek bacaklı Sanji olacaktı.
Bi kere adamın meyve gücünü bilmiyor hadi onuda geçtim ne yapacak la altı üstü bi delik açar ama tayfasını kurtarmasının gururuyla yaşar o delikle reis. Law poşeti de tayfasını göndersin Zou'ya sıcak sıcak yataklarında uyusunlar, bizimkiler hem Poşetin hayalini gerçekleştirsin. Tayfanın diğer yarısı da SANJİ önderliğinde Poşetin tayfa üyelerini ölümden kurtarsın. Ulan hayatımda gördüğüm en şanslı poşet bu Law olabilir hem tayfasını kurtarıyor Sanji hemde hayalini gerçekleştiriyor Luffy. Ama yine de eleştiriliyor :D:D::D:D

Değil mi sonra law tam tek atacakken dofi meyvesi sayesinde kurtuluyordu :D
Law başka adam ya.
O saldırı derisine işlememe olasılığı olan Mom ve kaidou dışında herkesi öldürebilir neyden bahsediyorsun sen ? Shanks balık gibi aldı diyelim meyve gücü yoksa ne yapacak.Organlar giderse ünvanın bile kurtarmaz seni bunun tek yemekle alakası yok.En güçlü bile vücudunun îçinden savunma yapamaz özel bir meyve yeteneği yoksa. Yemezler kolay kolay saldırıyı atmak için takım çalışması gerekir orası ayrı.Ben aldıkları durumdan bahsediyorum.

Üye silindi 1004

Bi kere adamın meyve gücünü bilmiyor hadi onuda geçtim ne yapacak la altı üstü bi delik açar ama tayfasını kurtarmasının gururuyla yaşar o delikle reis. Law poşeti de tayfasını göndersin Zou'ya sıcak sıcak yataklarında uyusunlar, bizimkiler hem Poşetin hayalini gerçekleştirsin. Tayfanın diğer yarısı da SANJİ önderliğinde Poşetin tayfa üyelerini ölümden kurtarsın. Ulan hayatımda gördüğüm en şanslı poşet bu Law olabilir hem tayfasını kurtarıyor Sanji hemde hayalini gerçekleştiriyor Luffy. Ama yine de eleştiriliyor :D:D::D:D
Ciddi ciddi Sanji Dof’un meyve güçlerini bilse bişey değişeceğini sananlar var. Muhtemelen Sanji Dof’un meyve güçlerini bilse uça uça oradan kaçardı. Sanki Sanji o güçleri bilse Dof’la denk kapışacak komediye gel ya :D

Ha yani Sanji orada Dof’un güçlerini bilse bi şey değişecekti yani? Cümlen resmen buna denk geliyor...
Yalnız güçlerin bilinmesi önemli bir etken bak Jozu'yu nasıl kitledi Dof güçlerini bilse bir şekilde elmasa bürünür iplerini kopartabilirdi bak Dof'a Luffy'nin meyve gücünü küçümsedi g4 gibi bir güç karşısında afalladı haki basıp luffy'e vurduğunda şaşırıyor hala nasıl lastik formunu koruyabiliyor diye bunlar fazla detaylandırılmasa da önemli faktörler bence mesela Zoro Fuji'nin meyve gücünü tam anlamı ile bilse o duruma düşer miydi ilk karşılaştıkları zamandan bahsediyorum.

Luffy’nin niyeti ciddi galiba :D
Yok hayır ikisi de o an kılıç konuşması yapmak için müsaitler de, bakalım sonu nereye bağlanacak onu merak ettim.

Tahminlerimde şöyle bi senaryo vardı :
Zoro Luffy'e hadi kılıçları değişelim der bu daha güçlü bak falan der, Luffy de aaaa öyle mi falan diyip Sandai-Nidai takas ederler :d

Gördün mü konuyu nasıl değiştirdiler ama :D
Konu sanji-dofa döndü birden hahaha:hhh:
Tartışmanın sonu:
Sanji kaptanına vurdu :D

Tahminlerimde şöyle bi senaryo vardı :
Zoro Luffy'e hadi kılıçları değişelim der bu daha güçlü bak falan der, Luffy de aaaa öyle mi falan diyip Sandai-Nidai takas ederler :d
Şunu fanları görmesin olay çıkar :D

Şaka maka o kılıcın içindeki lanet luffy’yi kendine çekecek bence ve luffy’de bağımlı olacak kılıca sonra bir şekilde o lanetten kurtarmaya çalışacaklar gibime geliyor.

Diğer bir ihtimal de senin dediğin gibi işte :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık