Ceylan reyizz beklediğimiz gibi çok yakışıklı çıktı. Bir iki yıl düzenli ve tutkulu çalışsan Oda'dan daha iyi çizersin net! Şunun şekline tipine bak ya! Yani bir iki sene düzenli çalışsan zaten her türlü Oda'dan iyi kadın çizersin. Ellerin mi sakat adam anlamıyorum? Neyse. Bölüme gelirsek Ceylan Reyiz baya arkadan iş çevirmiş. Zoro kadıncağızı yarasanın suikastinden kurtarmış. Sanjici arkadaşlar spoiler çıktığında Zoro'ya sallıyordu fakat gördük ki sıkıntı Zoro'da değilmiş. Arkaları dönükken Tama'yı kaçırmışlar. Luffy'nin tümüyle dikkatsizliğinden ve genişliğinden olmuş. Zoro'da da fazla yara bere yokmuş yine millet abartmış. Neyse Law'da eğlenceye dahil olduğuna göre gerisi gelir artık. Oda yerine başkası çizse mangayı keşke ya.
Ayrıca Luffy'nin hiçbir şey hatırlamaması çok sinir bozucu. Önce kılıç sonra Oden ne hatırlamadı. Sonra direkt kendi adını söyledi. Yemin ediyorum terliksi hayvan bu çocuk.
Kapağı çok beğendim. Hikayesi ne olacak merak ediyorum. Üyelerden biri spoiler kısmında yazmıştı, Shanks'in bayrağı da içlerinde.
Zoro'nun Tsuru'yu kurtarma sahnesinden bir sayfa sonra Tsuru kitetsuya dikkatli bakıyor. Buradan bir kehanet veya hikaye bekliyorum. Kitetsu kullanıcılarıyla ilgili olabilir ya da kılıçların ruhları.