Orasını bilmem ben. Tartışılan konu için yazdım sadece.Garp dahil çöp morgan'dan yara alıyordu,önemli olan dayanıklılık.
Orasını bilmem ben. Tartışılan konu için yazdım sadece.Garp dahil çöp morgan'dan yara alıyordu,önemli olan dayanıklılık.
Tamam da vücuduna haki basması bam güne ayrı değil ki. Zoro reyiz hakiyi öyl bir basacak ki kılıçtan değil vücuttan taşacak haki. İlerde dirseğe kadar hakiye boğulacagını düşünüyorum.Kılıca bassın gerisine gerek yok Zoro'nun tarzı bam güm. Rayleigh fazla kıvrak farklı stiller.
Aynen o tarz yakışır da gözlem renginde geri kalması problem olmaz bence. Adam zaten düz yolda kayboluyor. Tezat olurTamam da vücuduna haki basması bam güne ayrı değil ki. Zoro reyiz hakiyi öyle. İr basacak ki kılıçtan değil vücuttan taşacak haki. İlerde dirseğe kadar hakiye boğulacagını düşünüyorum.
Zoro k.haki çok iyi olsa bile yine kaybolur. Adam kendisine işaret edilen yönün bile tersine gidiyor.Aynen o tarz yakışır da gözlem renginde geri kalması problem olmaz bence. Adam zaten düz yolda kayboluyor. Tezat olur
Rövanşı olmaz büyük ihtimalle. Hawkins, meşazını aldım kardeşim bende varım diyecek.Aynen o ifade iyi huahnuha ama yüzünde hasar olan dayak yemiş sayılır bizim kültürde bilirsin. Rövanşı olursa Zoro alır.
Bende merak ettim , bir yerlerden çıkar mı diye de düşünüyorum Sence Wano'da olabilir mi ? Big Mom'ın bölgesinde olacağını sanmıyorum. Oradan ayrılan da 3 taraf vardı.Acaba ceaser nerelerde???
Gidip kendi çapında korsanlık yaparsa düşünülür ama onun haricinde sevilecek bir karakter de değil. Çocuklar üzerinde deneyler yapmış falan...Ceaser cidden harcanmamasi gereken güçte biri. Hava da ki gazı kontrol Edip oksijen kesen bir adam neler yapar neler. Tüm bir ülkeyi zehirli gaza bogup yok edebilecek biri. Sadece cesur degil.
Herkes geleceği göremiyor be kardişşşÖnceki sayfalarda Zoro'nun neden koka basmadığı konuşulmuş. (Gerçekten basmadıysa tabi) Buradaki mesele Zoro'nun b.haki ustalığı değil yalnız, bunu kaçırıyorsunuz. Mevzu k.hakiyle alakalı. Saldırı yiyeceğini zamanında fark edememiş işte.
Neyse, çok takılacak bir şey değil zaten. Karşısındaki boş bir adam değil olsun o kadar.