Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 913: Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law değil, Tsuru yardım ediyor bizimkilere. Law bölümde yok, adamları var.
Yok orayı anladım Hawkins bizimkilere saldırırken gerek yok yardım alacaklar diyor ya, ben orayı Law'ın adamlarına bağladım muhtemelen Law'da oradadır diyorum.

Ara varken daha iyi bir bölüm çıkabilirdi. Law'ı görsek iyiydi. Simdi birkaç bölüm de onun girişi ile geçer.

Mümkünse Kaido'yu veya Zunisha'yı kullanır adam. :D
Mümkün aslında seni bebek yapalım ölebilirsin Reis derse bir ihtimal kabul edebilir xD

Kaç aydır görmediği sağ kolunun...
Luffy'ler Zou'dan ayrılıp BM'nin bölgesine varana kadar aşağı yukarı 4-5 gün geçiyor. Kakao Adasına vardıklarında düğüne 3 gün kalmıştı. Toplamda Etti 7-8 gün. Düğün günü olay çıkıyor. Geceyarısına kadar kadar Luffy ile Kata kapışıyor. 9. gün geceyarısı 1 de Gemiye biniyorlar ve oradan yola çıkıyorlar. Geri dönüşte, aynı günün sabahı Luffylerin gazete çıkıyor. Ertesi günkü gazetelerde Dünya toplantısı haberleri veriliyor. Bu durumda geri dönüş aşağı yukarı 4-5 gün sürmüş olsa toplamda 2 haftalık bir süre yapıyor.
Yani Luffyler ile Zorolar aylardır değil aşağı yukarı iki haftadır görüşemiyorlar.

Benim açımdan spoilerın en can alıcı noktası:

Zoro'nun kurtardığı kadının adı Tsuru'dur ve bu kadın Okobore Köyü'nde bir çay ocağı işletmektedir. Luffy, Zoro ve Tama'yı çay ocağına götürür ve küçük kıza ilaç verir. Çay ocağında çalışan Kiku isimli bir kız görünür. Wano'nun bir numaralı sumo güreşçisi olan Yokozuna Urashima da onu kendisi ile evlenmeye ikna etmeye çalışıyormuş.

1. Tsuru'nun altından bizim tayfaya bağlamak amacıyla ne hikayeler çıkacak? Oda harıl harıl düşünüyordur, bu kadından tayfaya nasıl yardım getiririm diye.
2.Tabii ki de Kiku kızımız. Bunda da O Tama gibi bir hikaye çıkabilir. :D

Hawkins sabaody arc da ilk göründüğünde bile nakamalarını önemsemiyordu.Bu kafayla büyük korsan olamaz zaten.Luffy nin böyle tiplerle ittifak kuracağını sanmıyorum.

Arc ın kırılgan ve tayva tarafından korunmaya muhtaç ve biz takipçiler için her bir sayfası çok değerli ayda bir kaçtane çıkan sayıların birçok sayfasını heba edecek kadın karakterler de geldi tam oldu.Artık iki heyecanlı sayfa okursak 10 sayfa yok tsuru yok kiku yok bilmem neyin saçma hikayelerini ızdırap dolu hayatlarını okuruz.Hawkins i gene iyi bağladı kızın doktora yetişmesini bahane edip kaçtılar benim korkum hawkins e diş geçirememeleriydi onu yaşatmadı Allah tan bize.Yalnız elemanın meyvesi çok sinir bozucu her kesmende wano da random bir vatandaşı kesme ihtimalin var bu gücüyle mazlumların dostu olan luffy nin tam olarak serideki antisi galiba bu herif olur.

Kiku, O tama bilmem ne bıktık ya harbiden yeter ulan . Nedir bu mazlum kadın düşüncesi . Prenseslerden kusacaz artık .
Hiç mi farklı bir şey üretmez insan .

Sadece bizimkilerin burda hayatta kalma ihtimali %19'sa iyi değil mi ? İnu-Neko ve minkler,hasır şapka filosu,Moria,Drake saf değiştirse falan Wano'yu evimiz yaparız la.Oda yine arc bossunu pohpohlayacam demiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık