Üye silindi 1004
Bazen Zoro'nun nova olduğunu unutuyorum iyi hatırlattın. Tüm Novalar önemli yerlere gelecek açık ve net.Kesinlikle novalar önemli. Zoro >> Sanji
Bazen Zoro'nun nova olduğunu unutuyorum iyi hatırlattın. Tüm Novalar önemli yerlere gelecek açık ve net.Kesinlikle novalar önemli. Zoro >> Sanji
Bana göre zaten sıkıntı yok kanka da hani Zoro neden kaçtı deyip seviye ölçme amaciylen mesaj atan olursa diye yazdımdı. Hani olmaz ya...İlerleyen zamana gerek yok fandaş şimdi bile belli ki.Hawkins'in seviyesi ne olabilir ki ? Bi Law kadar bile ön plana çıkmadı ki bana göre Law'a denk falandır zaten.Zoro'yu Hawkins'e denk saysak bile sağ kol seviyesi Luffy'le Hawkins'in inine girerler de işte karakteri uzun zaman sonra göstermişken illaki bi iki küçük hareket yaptıracak Oda.O bebeklerin sınırı yok mu ? İllaki var.
Google görsellerden sahneyi bul üstüne yazıyı ekle abi ne var bundaBize de öğret biz de yapak.
Akakikikohoho
En güçsüzü muhtemelen Killer’dir.Drake’den de öyle aman aman bir güç çıkmaz,meyvesi de kötü.Novaların en güçsüzü Bege ya da Bonney'dir.
İlk 3 komutan düzeyine ise Drake, Urouge ve Law çıkar. 4 ve 5 numaralı komutan seviyesini ise Hawkins, Apoo ve Killer paylaşabilir.
Kesinlikle novalar önemli. Zoro >> Sanji
Luffy ve zoroyu bence şuan amiral de alamazKlasik arc başında bizim ekibi ezdirecek. 2 arc önce CC tüm ekibi paket etmişti. Novalarin hiçbiri ezik çizilmez ama hiçbiri de Luffy ve Zoro'yu birlikte alamaz. Tahminim seri sonu novalarin en düşüğü rahat komutan seviyesi olur