+1+1+1Hawkins yansıt yansıt nereye kadar
Sanki Luffynin karşısında bu hareketler sökecekmiş gibi
Bedenine vudu bebek saklamaktan başka bir numarası yok demek ki bu malın
Offf zaten Hawkinse karşı bir şey hissetmiyordum
Şimdi tamamen uyuz oldum
+1+1+1Hawkins yansıt yansıt nereye kadar
Sanki Luffynin karşısında bu hareketler sökecekmiş gibi
Bedenine vudu bebek saklamaktan başka bir numarası yok demek ki bu malın
Offf zaten Hawkinse karşı bir şey hissetmiyordum
Şimdi tamamen uyuz oldum
Saygıda ve sadakat var ama dediğin gibi biat değişik geldiLuffy kaptandır da, ne biat etmesi birader hayal görüyorsunuz heralde. Tayfada Luffy'ye en az ihtiyacı olan kişi Zoro'dur. Luffy kendisine duyulan saygıyı yitirdiği anda basıp gider.
Ne alaka ki zoro kim,hawkins kim,hawkins de extrem birşey mi gördük veya zorunun ne eksik kalır yanı var,olabilir yani abartı birşey yok benceZorocuların çıldıracağı bir bölüm gelecek gibi gözüküyor. Neymiş Zoro Hawkins'i tek başına alırmış. Yahu Zoro kim Hawkins kim ahahah.
?Luffy kaçar biliyoruz da Zoro'ya kaçmayı yakıştıramadık.
Ahhaha en önde de Zoro var.?
Geri çekilme ile kaçmayı bir tutanlara gelsin
Bir de Zoro yavaş diyenlere gelsin. Adam en önde koşuyor ama yine de yaranamıyor?
Geri çekilme ile kaçmayı bir tutanlara gelsin
Vay be bakarım bir araHahaha, daha önce de Hawkins fanı mısın denildiği olmuştu. Ya Metallica ya da Hawkins'le bağdaştırılıyor zaten bizim sitede, ama ikisi de değil
Perdido Street Station'dan esinlenme, okumanı da öneririm
Yönünü bulamaz ama tek kalsa geberip gitmez en azından.Tayfaya en çok ihtiyacı olan adam Zoro'dur, 100 metre ötesine tarif veremeyen adam Yeni Dünya'da ne yapacak tayfa olmadan? Zoro tayfadan ayrılsın 2 hafta sonra South Blue'da buluruz.
Kavga çıkarmak için önden yolladığın bebe gibi kaçıyor mübarek Luffy abisine çekiyorlarAhhaha en önde de Zoro var.