912 de sanji ile ilgili bir şey olmayacak mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?
Tek sayılık Shokugeki no Sanji çıkacak Jump’da. 912 ile ilgili değilmiş o.912 de sanji ile ilgili bir şey olmayacak mıydı? yanlış mı hatırlıyorum?
Anladım teşekkür ederim cevap için.Tek sayılık Shokugeki no Sanji çıkacak Jump’da. 912 ile ilgili değilmiş o.
+1Kid hapisten kurtulursa Hisako gibi intikama bağlayabilir. Hawkins ve Apo'yu öldürür. Seriye renk gelir. Shabondy hiçbir nova ölmedi bence hataydı. 2 tane fazla tasarlayıp orada öldürmeliydi. Bege'de ölmedi, kayıpsız gitmeleri hoş olmuyor. Bu novalar da zirveyi hedefliyor kol bacak kaybetmekle olmaz, 2 tanesi ölse güzel olurdu.
Animede de Hisoka ile aynı kişi seslendiriyor şanstan.Kid hapisten kurtulursa Hisako gibi intikama bağlayabilir. Hawkins ve Apo'yu öldürür. Seriye renk gelir. Shabondy hiçbir nova ölmedi bence hataydı. 2 tane fazla tasarlayıp orada öldürmeliydi. Bege'de ölmedi, kayıpsız gitmeleri hoş olmuyor. Bu novalar da zirveyi hedefliyor kol bacak kaybetmekle olmaz, 2 tanesi ölse güzel olurdu.
Hisokanın kendinden geçtiği anlar geldi bunu okuyuncaAnimede de Hisoka ile aynı kişi seslendiriyor şanstan.
Korsanlardan kimse ölmez ben umudu kestim.Herkesi seri sonunda öldürecek seninle işim bitti diye.Çok mantıklı. :SKid hapisten kurtulursa Hisako gibi intikama bağlayabilir. Hawkins ve Apo'yu öldürür. Seriye renk gelir. Shabondy hiçbir nova ölmedi bence hataydı. 2 tane fazla tasarlayıp orada öldürmeliydi. Bege'de ölmedi, kayıpsız gitmeleri hoş olmuyor. Bu novalar da zirveyi hedefliyor kol bacak kaybetmekle olmaz, 2 tanesi ölse güzel olurdu.
Tanıdık geliyordu be, iyi denk gelmiş. Seiyu hakkını veriyor demek ki. Bana o duyguyu geçirmiş.Animede de Hisoka ile aynı kişi seslendiriyor şanstan.
Birileri düşmeli artık yoksa son savaş karakter bolluğu değil çöplüğü olacak.+1
Bu arc en az bir nova ölmeli. Ölün lan artık ölün!
Hatta bana göre seri sonuna kalması gereken 3 nova var sadece. Kid, Killer, Drake.
Kaido ya da Kid birilerinin canını alacak gibi. Kid'in tanıtımında özellikle katliamlara vurgu yaptı. Lufy ile karşı karşıya gelebilir.Korsanlardan kimse ölmez ben umudu kestim.Herkesi seri sonunda öldürecek seninle işim bitti diye.Çok mantıklı. :S