Hayır, Carrot'un memelerinin büyük büyük çizildiğini görünce midem bulanıyor sadeceBro senin iddian şu mu ?'' Carrotu izleyince tavşanlara huylanıyorum ,'' mi ?ooo yeah
Yalnız konuyu nasıl oraya getirdin, valla helal olsun
Hayır, Carrot'un memelerinin büyük büyük çizildiğini görünce midem bulanıyor sadeceBro senin iddian şu mu ?'' Carrotu izleyince tavşanlara huylanıyorum ,'' mi ?ooo yeah
Yarı hayvan sonuçta@Mercury Carrot hayvan değil ki Zoofili olsun. xD
Animede Sanji minklere garchu diye sırnaşıyordu sonra erkek olanlar bize de garchu diyordu selamlaşmak falan herhalde Sanji o mevzulara da dalmaktan geri kalmadı youtube sağolsun gördüm yoksa kaçırırdım.Hayır, Carrot'un memelerinin büyük büyük çizildiğini görünce midem bulanıyor sadece
Yalnız konuyu nasıl oraya getirdin, valla helal olsun
Söylemek istediğimi anladın bence.Tavşanlara bakınca aklına Carrot gelmez diye düşünüyorumYarı hayvan sonuçta
Kırılsa yenisini takar ağzına. Ben de çok isterdim 2 kılıç kullanmasını ama Oda illa farklı olsun diye adamın ağzına kılıcı koymuş seri başında. Bitene kadar böyle gider malesef.Benim bu bölüm başlarken söylediğim şey hala geçerli olsun diye umuyorum.Ağzındaki bıçağın kırılması. Çünkü Zoro tam bir 2 kılıç ustası bence.
Ağzınaki kılıç farklı , Kuina'nınki değil mi?Kırılsa yenisini takar ağzına. Ben de çok isterdim 2 kılıç kullanmasını ama Oda illa farklı olsun diye adamın ağzına kılıcı koymuş seri başında. Bitene kadar böyle gider malesef.
Onun da kılıca değer verdiği için ağzında tutuyo. O kılıç gitse başka alır. Stili direk üç kılıç.Ağzınaki kılıç farklı , Kuina'nınki değil mi?
Neden 2 kılıç kullansın ki,3 kılıcıyla kendine özgü bir tarzı var.Kırılsa yenisini takar ağzına. Ben de çok isterdim 2 kılıç kullanmasını ama Oda illa farklı olsun diye adamın ağzına kılıcı koymuş seri başında. Bitene kadar böyle gider malesef.