Enfes olmuş, bana böyle bölüm çıkarsın işte. Ben sana diyom Lufy+Zoro= Ryuma diye tip karakter hepsi aynı. Adam ikiye bölmüş işte. Zoro çok tehditkar çıkmış. Sanji falan yalan bu ikisi öyle bir akar ki şimdi, okumaya doyamazsın.
Enfes olmuş, bana böyle bölüm çıkarsın işte. Ben sana diyom Lufy+Zoro= Ryuma diye tip karakter hepsi aynı. Adam ikiye bölmüş işte. Zoro çok tehditkar çıkmış. Sanji falan yalan bu ikisi öyle bir akar ki şimdi, okumaya doyamazsın.
O değilde neredeyse üst seviyedeki her adamın belli bir silahı oldu. Katakuri- Mızrak, Aokiji -Mızrak, Kizaru -Işın kılıcı, WB- Bisento, Teach- X'man de alıntı (ismini bilmediğim alet) , Kaido- topuz , Big Mom-Şapkalı kılıç, Garp- Gülle ( Hahaha)Luffy kılıç kullanmayı bilmiyor lakin 14-15 yaşlarına kadar düzgün yumruk atamadığı için meyvesinden dolayı fıratpenle dövüşmüş bir çocuk. Kınından çıkarmazsa kılıcı çok can yakabilir D
Vallahi ben de gaza geldim birden. Dediğiniz gibi, o üçlü olduğu zaman gereksiz komediye kasmıyor. Macera da eğlence de tam ayarında oluyor.
Bakım şart zaten. Zoro çok hor kullanıyor kılıçlarını. Tama’nın yanındaki adam bakım yapar ama dayanıklılığını halledebilir mi bilmiyorum o biraz daha kullanılan hammaddeden geldiği için birşey yapamayabilir. Ama Wado İchimonji yi görünce tanıyabilir. Koshiro ile bir bağının olduğunu düşünüyorum.Bahsettiğin dayanıksızlığı, Tama'nın yanındaki adam halledecek bence. en azından Kuina'nın yadigarına bir ayar çekerler diye düşünüyorum.
Bunda sonuna kadar hemfikiriz. Bu ikili yan yana gelince başka bir tat geliyor. Nami'de arkadan yorum falan yapacak. Belamy'den dayak yedikleri günlere döndüm kısa bir süre. Çekirdek üçlü. Serinin kalbi bunlar.Zoro-Luffy ikilisini çok özlemişim ya, bu ikisi oldu mu One Piece köklerine dönüyor. Nami-Zoro-Luffy üçlüsü oldu mu zaten orgazmik. Nami bu ikisinin kalın kafalılığını düzgün dengeliyor anacanlığıyla. Oda ples.
Kullanabilecek mi sence kılıcı? Almış mıdır Ray'den eğitim?Enfes olmuş, bana böyle bölüm çıkarsın işte. Ben sana diyom Lufy+Zoro= Ryuma diye tip karakter hepsi aynı. Adam ikiye bölmüş işte. Zoro çok tehditkar çıkmış. Sanji falan yalan bu ikisi öyle bir akar ki şimdi, okumaya doyamazsın.
Bunu ben çok düşündüm. Gol D. Roger bile bir elinde Kılıç bir elinde tabanca ile geziyordu. Bu Luffy çok boş takılıyor. Oda Saldırıları silah gibi Tabanca Kırbaç Top Mermisi falan. Ordan kurtarıyor diye vermeyebilir eline. Ama lazım eline güzel bir silah.O değilde neredeyse üst seviyedeki her adamın belli bir silahı oldu. Katakuri- Mızrak, Aokiji -Mızrak, Kizaru -Işın kılıcı, WB- Bisento, Teach- X'man de alıntı (ismini bilmediğim alet) , Kaido- topuz , Big Mom-Şapkalı kılıç, Garp- Gülle ( Hahaha)
Sabo-Boru vs.
Ne diyon?
Luffy kılıç kabzası mı? DO değilde neredeyse üst seviyedeki her adamın belli bir silahı oldu. Katakuri- Mızrak, Aokiji -Mızrak, Kizaru -Işın kılıcı, WB- Bisento, Teach- X'man de alıntı (ismini bilmediğim alet) , Kaido- topuz , Big Mom-Şapkalı kılıç, Garp- Gülle ( Hahaha)
Sabo-Boru vs.
Ne diyon?