Çok iyiye verdim, tarihe not düşün.
Evet, diğer elemanın sesinden yola çıkarak oradaki güçlü auranın Sanji olduğuna karar veriyor ama Zoro'ymuş.
Luffy ve Zoroyu yamultan adama Law allah der tapar laLuffy ve Zoro yamulmuştur.Tama ne olduğunu anlayamaz çünkü ikisi en başta üstündüler.Hawkins :Teke tekte yenilgi alabilirim ama 2 vs 1 söz konusuysa şu ana kadar hiç kaybetmedim.Bana beraber saldırmanız yapacağınız tek hataydı.Sizi ona sunduğumda Kaido-san beni ödüllendirecek.Tam paketleyip götürecekken arkada silüet belirir.Orada dur bakalım diye bağırır. Law oraya gelmiştir ve Law vs Hawkins başlar.
1 vs 1 olunca yansıtamıyor diye farzettim öyle olursa tapmaz.Luffy ve zoro birbirlerine zarar verirler saldırdıklarında diye düşündüm.Luffy ve Zoroyu yamultan adama Law allah der tapar la
Zaten o abukluk ve kadın lafından sanji sanıyor bence.Başka hiçbirşeyle alakası yok.Sahnenin abukluğu efsane yalnız.
Bir kadın kaçıyor.
Dinozora binmiş iki adam onu kovalıyor.
Kadını kovalayan adamları da Zoro kovalıyor.
Luffy de bunu uzaktan izliyor.
Law,Luffy ve Zoroyu o halde görürse aha fırsat diye kaçar zaten1 vs 1 olunca yansıtamıyor diye farzettim öyle olursa tapmaz.Luffy ve zoro birbirlerine zarar verirler saldırdıklarında diye düşündüm.
Zoro'nun koşmasına sap şap diye efekt vermiş. Orda koptum ben. Luffy'nin uzaktan bakıp anlamlandırmaya çalışması felan.Sahnenin abukluğu efsane yalnız.
Bir kadın kaçıyor.
Dinozora binmiş iki adam onu kovalıyor.
Kadını kovalayan adamları da Zoro kovalıyor.
Luffy de bunu uzaktan izliyor.
Nasıl birbiriyle bağdaştırdın bunları ?
Bir üstte oradaki topluluk Luffy'nin dikkatini çekiyor. Daha sonra Luffy o tarafta güçlü birini hissediyor ki kulak kabartıyor ve kadın sözcüğünden yola çıkarak bu güçlü kişinin Sanji olabiliceğini düşünüyor. Sözün kimden çıktığı belli değil, o taraftan gelen bir ses bu.
Oradaki zayıf eleman Zoro'nun yanında kayda değer bir auraya bile sahip değil ki Luffy daha büyük olana odaklanıp sesi onunla ilişkilendirip Zoro'nun yaydığı güce göre orada Sanji olabileceği tahmininde bulunuyor.