Gelsin ama şimdi değilAce'den emanet bu kız Luffy'e. Valla içi sızladı adamın her Ace'den bahsedildiğinde.
Gelsin ama şimdi değilAce'den emanet bu kız Luffy'e. Valla içi sızladı adamın her Ace'den bahsedildiğinde.
Hawkins mi Zoro yu zorlayacak hiç güleceğim yoktuHawking inşallah müttefik olmaz. Luffy kıza doktor bulsun, zoroda hawkinsi halleder. En azından zoronun zorlandığını görürüz.
Çok iyi be. Ryuma'nın soyadı hiç kullanılmadı. Ya kimse bilmiyor ya da klasik gizem ayakları.
Aradaki üç farkı bulunuz.Zoronun tuttuğu kılıca dikkat. Ayrıca parmak basan @Smoker a selamlar.
Ayrıca Wanted'ın yan kaplamasına dikkat:
Niye zorlamasın ödülleri eşit. Yener dedim sanki bu kadar da fan olmayınHawkins mi Zoro yu zorlayacak hiç güleceğim yoktu
Karşısında Bellamy türevi bir adam yok. Basil Hawkins var.Hawkins mi Zoro yu zorlayacak hiç güleceğim yoktu
Ödül güç değildir ama kızma fanlik değil öyle düşünüyorum gerçi Smoker Hawkinsin gücünü onayladıNiye zorlamasın ödülleri eşit. Yener dedim sanki bu kadar da fan olmayın
Aynen bu sıkıntı işte...Eğer Hawkins bizimkilerin saldırılarını birbirilerine yansıtırsa, bizimkiler hiçbir şey yapamaz. Adamın gayet özel bir gücü var.
Basit Hawkins???Karşısında Bellamy türevi bir adam yok. Basil Hawkins var.