Luffy'e kalsa sazanlar da güçlüLuffy sanji ve zoro için aynı kavramları kullandı.
Zou da luffy sanji için çok güçlü demişti şimdi de zoro için dedi
He ya.Luffy'e kalsa sazanlar da güçlü
Aman çok konuşmayın nazar değdireceksiniz. Çılgın Luffy.Katılıyorum benimde gözüme çarptı bu olay bir anda ciddi ve ya korsanvari bir surat ifadesi oluşuyor.
Sanji tayfayı en iyi şekilde koruyup bırakmıştı zaten. Burnu bile kanamadı adamların Luffyler gelene kadar -Sanjinin kanamıştır- , kendini feda edip adamları saldı. Herif daha ne yapsın la?O değilde tayfanın yarısı gene Sanjinin eline kaldı. HAYIRLISI BE GÜLÜM..... Ölmesinler kafi artık..........
Jinbei falan olaydı...
hahahahaha çok eğleniyorumHehehehe sanji tayfayı bm tayfasından kurtardı.
Kaido dan da kurtarır. Zou yu da kurtarmışlardı da neyse
Bege canı öyle istese kafalarına sıkıp da gidebilirdi neko zamanında ordaydı da herif arkasına bakmadan gittiSanji tayfayı en iyi şekilde koruyup bırakmıştı zaten. Burnu bile kanamadı adamların Luffyler gelene kadar -Sanjinin kanamıştır- , kendini feda edip adamları saldı. Herif daha ne yapsın la?
Ya kimin eline kalacadı? Yarısı Zoro'da kaldı da ne oldu? Robin'i kötü yola düşürmüş, zavallım Usopp kafayı yemiş, Franky harap olmuş....O değilde tayfanın yarısı gene Sanjinin eline kaldı. HAYIRLISI BE GÜLÜM..... Ölmesinler kafi artık..........
Jinbei falan olaydı...
Olmadı daha güzel yapabilirdinYa kimin eline kalacadı? Yarısı Zoro'da kaldı da ne oldu? Robin'i kötü yola düşürmüş, zavallım Usopp kafayı yemiş, Franky harap olmuş....
Olduğu kadar canım.Olmadı daha güzel yapabilirdin
Skskdldekdlsls olm çok iyi ya nihayet benim gibi birisi varhahahahaha çok eğleniyorum
Bege canı öyle istese kafalarına sıkıp da gidebilirdi neko zamanında ordaydı da herif arkasına bakmadan gitti