O zaman meal olarak ''Tiryaki'' daha doğru olabilirSmoker'ın hangi anlamı tütüncü? Tütün yetiştiren ya da satan kişidir tütüncü. Sigaracı da sigara satan kimse'dir. TDK'dan baktım. Kafamızdan atamayalım.
O zaman üzerine konuşmaya gerek yok.Bunları yapan Oda olduğu için tartışmaya çok da gerek yok. O şekilde kurguladı,oldu bitti.
Smoker'ın ismi Smoker, lakabı White Hunter yani Beyaz Avcı. Öte yandan WB'nin adı Edward Newgate, lakabı Whitebeard, yani Beyazbıyık. Özel ismin çevrisi yapılmaz. Lakabın yapılabilir.O zaman meal olarak ''Tiryaki'' daha doğru olabilir
O zaman deli gibi savunmanız gerekmiyor. Kafamdan uydurmuyorum ben bir şeyleri, ne diyorsam mangada var.Akainu'dan yada BB'den tek yememiş, eğer bir tek yediyse bile bunu WB'den yediği için bir sıkıntı ifade etmiyor.
Kimsenin Ace sevmesini yada saygı duymasını da beklemiyoruz öyle bir saplantımız yok.
Sırtında ne var?Bakalım Ace'in sırtına değinilecek mı merak konusu.
Luffy yine tayfası için bu duruma düşmüş, Reyiz kadar önemseyen yok maalesef.
Ben senin alıntını yapmadım. @CoolAnd1, Ace'nin Luffy'i kurtarmak için o yumruğun önüne geçtiğini söylemişti ben de herkes durumun farkında sadece öyle yorumlamak işlerine geliyor dedim. Ki mangada durum böyle.O zaman deli gibi savunmanız gerekmiyor. Kafamdan uydurmuyorum ben bir şeyleri, ne diyorsam mangada var.
Şimdilik bir şey yoktu işte bakalım değinilecek mı neden bu kadar zayıf bir sırta sahip olduğuna.Sırtında ne var?