@Montana'ya saygılarKorsanlar Kral'ını da geçeceğim - Geçemedi
WB'yi indireceğim - İndiremedi
Teach'i getireceğim - Getiremedi
Dediğin lafı geri aldıracağım Aka - Aldıramadı
Ölmeyeceğim Rufi - Öldü
Lan bafi 2 saniye önce verdiğin sözü tut
Bir de Jinbe mevzusuna Luffy değişti diyenler, evet arkadaşlar 2 sene aradan sonra çok değişmiş Luffy
@Smoker Bir konu açar mısın Ace kıza verdiği sözü tutmuş mudur diye, oranları görelim
Yüzde bir diyecek bence Adamın sıfır dediğini hatırlamıyorum şu ana kadarHawkins, Luffy ile tanışır.
Luffy, Kaido'yu indireceğim der.
Hawkins falına bakar. Kaido'nun inme ihtimali % 0'dır. Ama karşısındaki Monkey D. Luffy'dir. İmkansızı mümkün kılan şahıs.
Sıfır demez. Yüzde 30 ama işin içine biz de dahil olursak %50 olabilir falan der.Hawkins, Luffy ile tanışır.
Luffy, Kaido'yu indireceğim der.
Hawkins falına bakar. Kaido'nun inme ihtimali % 0'dır. Ama karşısındaki Monkey D. Luffy'dir. İmkansızı mümkün kılan şahıs.
Luffy Hawkins'in ne gördüğünü ondan önce görmeli.Yüzde bir diyecek bence Adamın sıfır dediğini hatırlamıyorum şu ana kadar
Hawkins'inki tahmin ya öyle K. Haki falan değil. Bir de çok fazla şey söylüyor. Şöyle olursa böyle olursa diye. Kizaruyla karşılaştığı vakit 3-4 tahmin söylemişti. Yani demek istediğim Hawkins'in gördüğü şeyi görmek zor. Çünkü tek şeyi görmüyor.Luffy Hawkins'in ne gördüğünü ondan önce görmeli.
Yüzde bir diyecek bence Adamın sıfır dediğini hatırlamıyorum şu ana kadar
Bir yerde ''0'' diyecek bence. Belki Kidd,Apoo, Hawkins vs Kaido'da demiş olabilir. Bir de bu bölüm Hawkins, Kaido'ya söylemeyin demiş. Acaba Kaido'nun arkasından iş çevirip olasılığı arttırmak mı istiyor acaba Orda ''0'' görüp Luffy ile tanışınca bu olasılığın % 1 olduğunu görür falan.Sıfır demez. Yüzde 30 ama işin içine biz de dahil olursak %50 olabilir falan der.
Bence orada fal bakacak zamanı kalmamıştır Kaido direk dalmıştırBir yerde ''0'' diyecek bence. Belki Kidd,Apoo, Hawkins vs Kaido'da demiş olabilir. Bir de bu bölüm Hawkins, Kaido'ya söylemeyin demiş. Acaba Kaido'nun arkasından iş çevirip olasılığı arttırmak mı istiyor acaba Orda ''0'' görüp Luffy ile tanışınca bu olasılığın % 1 olduğunu görür falan.
Law %30 diyorsa ben fala inanmam valla. O istediği kadar 0 desin.Bir yerde ''0'' diyecek bence. Belki Kidd,Apoo, Hawkins vs Kaido'da demiş olabilir. Bir de bu bölüm Hawkins, Kaido'ya söylemeyin demiş. Acaba Kaido'nun arkasından iş çevirip olasılığı arttırmak mı istiyor acaba Orda ''0'' görüp Luffy ile tanışınca bu olasılığın % 1 olduğunu görür falan.