Kdkdkssksosodo harika ya kafalar pırıl pırıl bu forumu seviyorumSanji fanlarının iki yıl sonraki durumu:
Bekliyorsunuz ama....
Kdkdkssksosodo harika ya kafalar pırıl pırıl bu forumu seviyorumSanji fanlarının iki yıl sonraki durumu:
Bekliyorsunuz ama....
Zuahahahaha Mr prience şu Sanjiyi görse kendini kravatına asardı.Ayar olunmayacak gibi değil ki. Kendi adıma konuşayım, Kara Bacak Sanji'den Gazetedenprensesfotoğrafıyırtmaktanbaşkaişlevimolmasın Sanji'ye dönüştü. Artık kızmıyorum, üzülüyorum karakter gelişimi geriye doğru gidiyor diye.
SeversiiiiiiiiinKdkdkssksosodo harika ya kafalar pırıl pırıl bu forumu seviyorum
Yine de bir popülerlik anketi yapılsa Sanji muhtemelen ilk onun içinde olur.Oda'nın beceriksizliği.
10 milyona sevinirken Zoro 100 milyon fark koymuş olacak kursağında kalacak sevinci.Hiç aksini öne sürecek bişi diyememişsin. 10 milyona sevinen Sanjinin turşusunu kurun siz.
Adam daha ilk dörtten düşemedi.Yine de bir popülerlik anketi yapılsa Sanji muhtemelen ilk onun içinde olur.
Ya adamla arasında 2 arc ödül farkı var. Birde herife babası el atmış ''böyle ezik ödülü kalmasın'' demiş falan.Sanji'nin çapsız olduğu daha Thriller Bark arcında belliydi.
Zoro bir koydu adam anında bayıldı.
Zoro halletsin diye kendiliğinden yattıysa yine kötü.
Mangaka öyle istediği için ise bu daha kötü.Sen tuzluksun koruyan adamlar safında değil korunacak zayıflar tarafındasın demek istiyor.
Her açıdan gelecek fiyasko belliydi en baştan.
10 milyona sevinirken Zoro 100 milyon fark koymuş olacak kursağında kalacak sevinci.
İşin garibi o kadar düştü ki artık fanları bile adamı savunmaya utanıyor etrafta göremiyorum hiç.Ya adamla arasında 2 arc ödül farkı var. Birde herife babası el atmış ''böyle ezik ödülü kalmasın'' demiş falan.