Bu kadar gömdüğüm yetmedi dahası da var diyecektir belki.Çok merak ediyorum şu Sanji muhabbetini ya. Onun etrafında gelişen Totto Land arkı daha yeni bitmişken nereden çıktı şimdi bu?
Bu kadar gömdüğüm yetmedi dahası da var diyecektir belki.Çok merak ediyorum şu Sanji muhabbetini ya. Onun etrafında gelişen Totto Land arkı daha yeni bitmişken nereden çıktı şimdi bu?
Ben de merak ediyorum. Böyle giderse ölür bence Sanji.Çok merak ediyorum şu Sanji muhabbetini ya. Onun etrafında gelişen Totto Land arkı daha yeni bitmişken nereden çıktı şimdi bu?
"Sanji heykelli One Piece lokantası hayırlı olsun! xd" gibi bir şey bekliyorum ben.Bu kadar gömdüğüm yetmedi dahası da var diyecektir belki.
Olur mu olur ama eminim ki öyle bir açıklama daha da tatmin eder diğer türlü seri içinde Sanji ile ilgili bir şeyler daha göreceğiz derse Sanji'nin kesin ölüm fermanını imzalamıştır bu hain ODA."Sanji heykelli One Piece lokantası hayırlı olsun! xd" gibi bir şey bekliyorum ben.
Üçlü bitti, o palamutun çapı yetmez. Zoro-Lufy ikilisi yeter.Şu saatten sonra Sanji monster trio dışıdır.
Zoro, Luffy, Jinbe bize yeter.
Sanji çiçek toplasın kızların gönlünü alsın yemek yapsın reyislerin (canavar 3'lü) karnını doyursun. Herkes işini, yerini bilecek arkadaş!
Palamut dedi yaaÜçlü bitti, o palamutun çapı yetmez. Zoro-Lufy ikilisi yeter.
Onun sebebi Vivre kart değil mi?Bu şelalerin yukarıya doğru akması falan adanın manyetik dalgalarından kaynaklı olabilir mi? Bir de dikkatimi çekti, eskiden adalara yakınken ya da adalardan ayrılırken Nami ''Log Pose'' kullanırdı. Şimdi maşallah tayfa eliyle koymuş gibi adaların yerini buluyor falan.