Yengeç Lufyy'nin antisiymişŞimdi bu bölüm hikayeye ne kattı? Yok sazan çizem, yok Lütfü'yü yengeç ısırsın...
Peh Fuji'de kılıç kullanıyordu ama ona bastı geçti kokayı :/ Yaralayabildiğine göre de yengeç>GarpYengeç Lufyy'nin antisiymiş
çizimi iyi diye güzel mi dememiz lazım bölüme ? Bomboş bir bölüm.Öğrenememiş naparsın.
Adamın bu arka ne kadar özen gösterdiği sadece şu bölümün çizimlerinden belli ama neyse boş bölüm.
Çizim dediğin bir manga için meze olsun. Oda bize genellikle güzel mezeler sunabiliyor ama ana yemekte uzun zamandır sıkıntı var. Bu bölümde meze harici bir şey yok. Bak ana yemeğin yanında gelen içkiden hiç bahsetmiyorum. O hiç gelmedi.Öğrenememiş naparsın.
Adamın bu arka ne kadar özen gösterdiği sadece şu bölümün çizimlerinden belli ama neyse boş bölüm.
çizimi iyi diye güzel mi dememiz lazım bölüme ? Bomboş bir bölüm.
Hikâyenin üzerinde en çok duran kişi benim forumda ama forumun çoğunluğu günlük hayatın stresini atabilmek adına sövüyor bana kalırsa. Misal @Eustass Captain Kidd 'ın hıncı kime belli değil. Tek diyebildiği şey bomboş bölüm. Ne diyeyim? Güzel bir manzaranın tadını çıkarttığınızı düşünün. Zaten karman çorman bölümler gelecek. O zaman yemeğinizi de yer, içkinizi de içersiniz.Çizim dediğin bir manga için meze olsun. Oda bize genellikle güzel mezeler sunabiliyor ama ana yemekte uzun zamandır sıkıntı var. Bu bölümde meze harici bir şey yok. Bak ana yemeğin yanında gelen içkiden hiç bahsetmiyorum. O hiç gelmedi.