Bir katanaya bakarım katana mı diye bir de tutana bakarım adam mı diye.. Babun adam mıdır?Katana var ama bak
Bir katanaya bakarım katana mı diye bir de tutana bakarım adam mı diye.. Babun adam mıdır?Katana var ama bak
İyi bir noktaya parnak bastınNeyse en azından " Zoro tutsakcılar " daha fazla komplo teorisi üretmez.
Kılıç tutandan adam mı çıkarmış?Bir katanaya bakarım katana mı diye bir de tutana bakarım adam mı diye.. Babun adam mıdır?
Tarihe not düşüldü; DnS iddiasının arkasında durmaz.İyi bir noktaya parnak bastın
Çok kolay ikna olmuşun Oda seni ikna odasına mı aldı acebeValla tayfanın ayrılması hikâyenin pek çok farklı noktadan anlatılabilmesi için gerekli. Zaten ark ilerledikçe bunun gerekliliğini de görüyoruz. Diğer yandan her ark girişinde arkın tanıtımına yer veriliyor ve verilmesi de gerekiyor. Ark ilerledikçe "İyi" ya da "Çok İyi"ye vereceğiniz bölümlerin sayısı yine bol olacak. Sonra politikacılara bir dediği bir dediğiyle tutmuyor dersiniz, peh!
İlave: Reverie'nin Wano ile aynı anda işlenmesi gerekiyormuş demek ki. Aksi taktirde henüz bilmememiz gereken bilgiler edinebilirdik herhalde. Ben ikna oldum, sizi bilmem.
Al sana Reha Muhtar haberciliği!!!!!Önce kanıtla gel! Sonra cevabını alırsın!!11!!1
Hihi'nin göz hizasında yaramsı bir şey varmış yav. Şimdi fark ettim.
İnsan kendi kendini kolay ikna edebiliyor.Çok kolay ikna olmuşun Oda seni ikna odasına mı aldı acebe
Fikir diyor fikir. Temadan falan bahsediyor. İskelet demiyor iskelet! Evin iç ve dış mimarisinden bahsediyor.
Garp adam mıdır?Kılıç tutandan adam mı çıkarmış?
Zoro ortalarda yokken başlayacaktım. Kalbim temiz ki bölümde Zoro yok herhalKılıç tutandan adam mı çıkarmış?
Tarihe not düşüldü; DnS iddiasının arkasında durmaz.