Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsan yaşlandıkça daha da gerçeklere yatkın olur derler sende tam tersi işliyor herhalde xD

Beğenenler okumasın bence, çok klişe bir kere, +1 ile katılıyorum sana :good:
Gençliğimde aptallığımın hevesini alamadım şimdi acısını çıkartıyorum :D

Hani olur ya, karakterin kaş ıgözüyle oynayabildiğin bir oyunda çok iyi çok karizmatik bir karakter yaparsın gençken ama yaşlanınca artık kızlara özgü saç makyaj üstüne sakal bıyık yara bere koymaya başlarsın. O misal işte.

Son düzenleme:
Beyler anlamadığım herkes tayfa ayrı ayrı yerlerde giriş yapıyor bu adam durmadan kendini tekrar ediyor falan diyor da ne yapsın adam tüm tayfa artı müttefiklerle beraber 20 kişi kılık değiştirerek mi dolaşsın Wano da? Oldu o zaman bide yan yana dursunlar önümüze gelene 100 tekme yaparlar te allam ya. Adam karakterleri bölerek tahmin edilebilirliği azaltıyor. Kim burada şimdi hangi karakterin nereden ve nasıl fırlayacağını ya da hikayeye dahil olacağını tahmin edebilir ya da ön görebilir? Bir elin parmağını geçmez tahmin edeceğiniz karakter sayısı. Sabahtan akşama kadar tek işiniz boş boş eleştirmek tebrikler.
Benim eleştirim, seri op değil Lufy'nin maceraları.

Forumdaki klasik 5-6 kişi kesinlikle övdükleri hiç bişey görmedim ve yine fütursuzca eleştirmişler pek takmaya gerek yok. Diğer eleştirenler de ise bıkkınlık net hissedililiyo. Artık bişey görmek istiyorlar bunun gibi arc giriş ve geçiş bölümlerini hiç kaldıramıyolar. Bu gibi bölümler olmasa da arc yarım yamalak eksik kalır. Oda her yaptığıyla hepimizi memnun edemez, birimizi memnun ederken diğerimiz ise hoşnut olmaz. Ben de Reverie erken bitirmesi sevmedim bari sonuç göster öyle bitir, bir tane gizem aydınlatıyo yerine 4 tane daha koyuyo bunu da hiç sevmiyorum. Ama adam böyle işlemeyi seviyo bunu kabul etmek lazım. Boşşşş Bölümm diye de yazmaya gerek yok. Evet boş bölüm ama arc'a giriş. Direk hızlı da girebilir Zoro vs Şogun gibi sonra yine o boş bölümleri yapması lazım. Bir yer de illa yapması lazım hikayeye derinlik katan temel unsur. Tayfanın ayrılması durumu ise zaten yazmışlar tüm arc tek konu üzerinden işlenirse epey uzar + 3-4 kişi değillerki illa ayrılmaları lazım dikkat çekmemek ve dafa fazla bilgiyi elde etmek için.

Son olarak ben seriyi eleştirmeyin demiyorum ama bazıları epey saçma ve gereksiz. 9-10 sezon izledeğim dizi, 5-6 yıl hayvan gibi kasıp + para verdiğim oyunları bıraktım birşeyden artık zevk almıyorsanız bırakın gitsin laf kalabalığına gerek yok.
Bunun altına + sonsuz gider işte.

Neredeyse her türlü bilim dalında yapılan anketlerle bilimsel makaleler yazılıyor.

Orası veri veya örnek değilse bu sitedeki anketler de genel görüşü ortaya koymak için veri değildir sana göre galiba.
Bilimle bir insanın elinden çıkan sanatı aynı kefeye koyduğundan dolayı tebrik ederim.

Anketle ilgili kısma gelecek olursam bir anketi veri olarak kullanacaksam Orajocksondaki anket yerine buradakini kullanırım. Bu da senin neden orayı kullandığını açıklıyor. Ben buradan şunu çıkartırım: Korsanfandakiler bir şey bilmiyor bakın Koskoca Orajackson (!) da anket böyle siz kimsiniz? Verdiğin Orajackson örneğinin tercümesi budur. Neden burayı tercih edeceğime gelirsem Orajackson ingilizce olması sebebi ile daha çok kişiye hitap ettiğinden ne kadar kaliteli takipçi varsa onun iki üç katı gereksiz tip de var. Bu sebeple buradaki tartışmalardaki karşıt görüşlerin daha tutarlı olduğu bir gerçek.

Son olarak veri olayına gelirsem bir kısmı yukarıda açıkladım bence onu veri olarak değil kendince bir şey ispatlamak için kullanıyorsun. Ama bu konudaki görüşüme gelecek olursam benim açımdan veri ve örnek manga ve mangakadan alınır takipçilerin görüşlerinden değil. Ve dediğin gibi anketler genel görüşü gösterir manga için veri veya örneği değil. Sen oradakini verirsen bende buradaki anketi veririm ki bu hiç doğru bir tartışma olmaz.

Bu arc'ta Zoro'nun karizmasının yıkılacağını düşünüyorum.Aslında hem yıkılacak hem yıkılmayacak. Mesela Pica sahnesinde olduğu gibi Zoro araya girmek istediği bir sıra olacaktır. Düşman saldıracakken Zoro önce beni geç diye artistik bir şekilde araya girmeye çalışacaktır ama tam o sırada Luffy tarafından durdurulup kalbi kırılmadan arkaya paslanacaktır. Garibim Zoro bilmeyecek ki Kaptanı gelecekte Zoro'nun düşman tarafından kılıçlarıyla birlikte kırılıp bir tarafa atıldığını.

Bu şekilde Luffy'nin de k.haki seviyesine parmak basılmış olacaktır. Sonuçta bir taraftan da Zoro'nun hem kalbi hem de kılıçları kırılmayacaktır.

Bilimle bir insanın elinden çıkan sanatı aynı kefeye koyduğundan dolayı tebrik ederim.

Anketle ilgili kısma gelecek olursam bir anketi veri olarak kullanacaksam Orajocksondaki anket yerine buradakini kullanırım. Bu da senin neden orayı kullandığını açıklıyor. Ben buradan şunu çıkartırım: Korsanfandakiler bir şey bilmiyor bakın Koskoca Orajackson (!) da anket böyle siz kimsiniz? Verdiğin Orajackson örneğinin tercümesi budur. Neden burayı tercih edeceğime gelirsem Orajackson ingilizce olması sebebi ile daha çok kişiye hitap ettiğinden ne kadar kaliteli takipçi varsa onun iki üç katı gereksiz tip de var. Bu sebeple buradaki tartışmalardaki karşıt görüşlerin daha tutarlı olduğu bir gerçek.

Son olarak veri olayına gelirsem bir kısmı yukarıda açıkladım bence onu veri olarak değil kendince bir şey ispatlamak için kullanıyorsun. Ama bu konudaki görüşüme gelecek olursam benim açımdan veri ve örnek manga ve mangakadan alınır takipçilerin görüşlerinden değil. Ve dediğin gibi anketler genel görüşü gösterir manga için veri veya örneği değil. Sen oradakini verirsen bende buradaki anketi veririm ki bu hiç doğru bir tartışma olmaz.
Oraya koskoca, buraya siz kimsiniz demek aklımın ucundan bile geçmemişti. Benim dediğim iki satir yorumsuz cümle ile derdini bana paragraflarla dökme, öyle düşünenlere de veya sen düşünüyorsan kendinle yüzleş.

En iyisi bu konuda daha bir şey demeyeyim sana. Sen de bana demezsen sevinirim.

Bu arc'ta Zoro'nun karizmasının yıkılacağını düşünüyorum.Aslında hem yıkılacak hem yıkılmayacak. Mesela Pica sahnesinde olduğu gibi Zoro araya girmek istediği bir sıra olacaktır. Düşman saldıracakken Zoro önce beni geç diye artistik bir şekilde araya girmeye çalışacaktır ama tam o sırada Luffy tarafından durdurulup kalbi kırılmadan arkaya paslanacaktır. Garibim Zoro bilmeyecek ki Kaptanı gelecekte Zoro'nun düşman tarafından kılıçlarıyla birlikte kırılıp bir tarafa atıldığını.

Bu şekilde Luffy'nin de k.haki seviyesine parmak basılmış olacaktır. Sonuçta bir taraftan da Zoro'nun hem kalbi hem de kılıçları kırılmayacaktır.
Bence Sanji gibi Zoro'da duygusal patlama yaşayacak. İşte o zaman Sanjiye atıp tutan arkadaşlar ne diyecekler çok merak ediyorum. Bu sefer Zoro'yu değilde Oda'yı gömerler, yüksek ihtimal öyle olur .d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık