Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 910 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence de. Katakuri reis onu buna hazırladı. Zoro da Shogunu alacak. At fava bekle.
Bilemedim.
2v1 bende bekliyorum,istiyorum hatta.Daha gerçekçi olur çünkü.Herkes bir rakip bulup dövüşünce çok hoşuma gitmiyor benim.Ama Oda'nın şu 1v1 dışındaki dövüşler adaletli olmaz tarzı bir sözü vardı.O kafamı karıştırıyor.
Kalemi karakter açısından aşırı kuvvetli zaten. Bulur bir kılıfını üç kağıtçı herif. Bizimkiler Wano'da dövüşür sağ kolların birini Luffy önceden indirir, sonrasında Kaido ile direk kapışır. Zoro, Drake, Law falan da bulur kendine bir şeyler.
Sanmam. Wano yeni bir müttefik. Yıkımcılar Kaidonun as adamları. Farklı Kişiler çıkacaktır.
İlla olacaksa diye öyle dedim. :D

Bu bölümden niye nefret duymuş herkes anlayamadım. Uzatmadan tayfayı aynı adaya getirmiş olaylar hızlı ilerleyecek intibası yarattı bende.

Sokakta yürürken sanji ve zoro karşılaşır umarım :D önce bir saniye bakışırlar sonra hiç tanışmıyorlarmış gibi yollarına devam ederler :D

Sokakta yürürken sanji ve zoro karşılaşır umarım :D önce bir saniye bakışırlar sonra hiç tanışmıyorlarmış gibi yollarına devam ederler :D

Aralarında ki mesafe üç metreyi geçerken aynı anda "Marimo" diğeri de "kıso-kokku" der ve girerler birbirlerine ahahsd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 27)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık