Shogun, yıkımcılardan biri de olabilir.
Sanmam. Wano yeni bir müttefik. Yıkımcılar Kaidonun as adamları. Farklı Kişiler çıkacaktır.King olsun. Wano'nun da Kralı ne de olsa.
Shogun, yıkımcılardan biri de olabilir.
Sanmam. Wano yeni bir müttefik. Yıkımcılar Kaidonun as adamları. Farklı Kişiler çıkacaktır.King olsun. Wano'nun da Kralı ne de olsa.
Bilemedim.Bence de. Katakuri reis onu buna hazırladı. Zoro da Shogunu alacak. At fava bekle.
Kalemi karakter açısından aşırı kuvvetli zaten. Bulur bir kılıfını üç kağıtçı herif. Bizimkiler Wano'da dövüşür sağ kolların birini Luffy önceden indirir, sonrasında Kaido ile direk kapışır. Zoro, Drake, Law falan da bulur kendine bir şeyler.2v1 bende bekliyorum,istiyorum hatta.Daha gerçekçi olur çünkü.Herkes bir rakip bulup dövüşünce çok hoşuma gitmiyor benim.Ama Oda'nın şu 1v1 dışındaki dövüşler adaletli olmaz tarzı bir sözü vardı.O kafamı karıştırıyor.
İlla olacaksa diye öyle dedim.Sanmam. Wano yeni bir müttefik. Yıkımcılar Kaidonun as adamları. Farklı Kişiler çıkacaktır.
Benim de aklımda King vardı. Zoro'nun bir sağ kolu ölümün eşiğine gelerek yenmesi, Zoro-Wano beklentisini karşılar üstelik.King olsun. Wano'nun da Kralı ne de olsa.
O komutanın da sağ kol olması lazım en azArk güzel olacak ama arada böyle boş bölümler Odanın emri. Birde bu ark Kaido olmayacak bence ark bossu Shogun ve varsa Kaidonun komutanlarından biri olur. Bu durumda Shogunu Zoro komutanı Luffy alır.
Aralarında ki mesafe üç metreyi geçerken aynı anda "Marimo" diğeri de "kıso-kokku" der ve girerler birbirlerine ahahsdSokakta yürürken sanji ve zoro karşılaşır umarım önce bir saniye bakışırlar sonra hiç tanışmıyorlarmış gibi yollarına devam ederler
O da bir ihtimalAralarında ki mesafe üç metreyi geçerken aynı anda "Marimo" diğeri de "kıso-kokku" der ve girerler birbirlerine ahahsd
Bence bir süre araya kaynadıktan sonra olayın patlak verişi çizildi. Ben o kadar fazla zaman farkının olduğunu düşünmüyorum.Bu bölümle beraber tutsak olduğu kesinleşti, şuan gösterilen zamanla bir bölüm önceki zaman dili arasında fark vardır.