Kaku'yu attılar bir de sanki. Şu sıralar kafam çalışmıyor, kim attı hatırlamıyorumDaz'ın başka sahnesini görmedim atan o yüzden ben yazdım.

Kaku'yu attılar bir de sanki. Şu sıralar kafam çalışmıyor, kim attı hatırlamıyorumDaz'ın başka sahnesini görmedim atan o yüzden ben yazdım.
Zoro net iyi karakter. İnsanlar istiyor ki herkes Luffy gibi andaval olsun ezeceği rakiplerine salak salak hareketler yapsın falan. Ama bölüm sarmadı...Zoro arkasını döndü diye gömüyorlar. Daha ne olsun.
Şimdiki Lufy alamaz ki.![]()
Ağzına sağlık. Sanji'yle aralarındaki fark gözler önüne serildikçe daha da artacak bunlar.Ben çok gereksiz şişirme göremedim milletin iddia ettiği şekilde. Millet Zoro'yu görmemiş bayağıdır, ne güzel hareket yaptı diye övüyor. Sonra bazı arkadaşlar da Zoro övülmesinden rahatsız olmuş, ne olmuş babaannem de yapar tarzında, bu adam salakça yakalanmıştır zaten tarzında yorumlarla nedense Zoro b.klaması yapıyor. Fanları da onu savunuyor sonra hemen şişirmeye başladınız denmeye başlıyor. Çok güzel algı operasyonu be arkadaş. Zoro fanlarına ve sevenlerine tavsiye bu gibi garip yorumlara hehe deyip geçmeleri ve prim vermemeleridir. Savunurken de daha çok b.ku çıkıyor sonra bu Zoro fanları neden böyle denmeye başlanıyor, fanlar yüzünden soğuduğunuz karakterlere Zoro yazılmaya başlanıyor.
Olaya çok yanlış bakıyorsun.Ben çok gereksiz şişirme göremedim milletin iddia ettiği şekilde. Millet Zoro'yu görmemiş bayağıdır, ne güzel hareket yaptı diye övüyor. Sonra bazı arkadaşlar da Zoro övülmesinden rahatsız olmuş, ne olmuş babaannem de yapar tarzında, bu adam salakça yakalanmıştır zaten tarzında yorumlarla nedense Zoro b.klaması yapıyor. Fanları da onu savunuyor sonra hemen şişirmeye başladınız denmeye başlıyor. Çok güzel algı operasyonu be arkadaş. Zoro fanlarına ve sevenlerine tavsiye bu gibi garip yorumlara hehe deyip geçmeleri ve prim vermemeleridir. Savunurken de daha çok b.ku çıkıyor sonra bu Zoro fanları neden böyle denmeye başlanıyor, fanlar yüzünden soğuduğunuz karakterlere Zoro yazılmaya başlanıyor.
ne sebeple olursa olsun kaptana saygısızlık affedilemez birşey o hareketi onu bitirdi ama belki kendini affetirebilirHiç zoro fanı olarak yakışıyor mu sana bu söz
![]()
Kidd adamdır bak çok kolay söylenebiliyormuş sende söyleyiver be ne olacakZoro adamdír diyeceģim de yalan söylemeye dilim varmıyor.
Ne oldu?Nalet gelsin ikiyüzlülüğe.