Ver gazı, ver gazıZoro hala lufy'den güçlü olabilir. Yeni dünyaya girdi gireli ciddi olmadı. Fuji'ye sıra bende derken kendini belli etti.

Ver gazı, ver gazıZoro hala lufy'den güçlü olabilir. Yeni dünyaya girdi gireli ciddi olmadı. Fuji'ye sıra bende derken kendini belli etti.
Hadi bakiiiiimZoro hala lufy'den güçlü olabilir. Yeni dünyaya girdi gireli ciddi olmadı. Fuji'ye sıra bende derken kendini belli etti.
Ben orada sadece senden bahsetmemiştim ama neyseLa övmek dediğin sahneyi örnek olarak atıyorum bunu bile övmek olarak sayıyorsanız burada ki insanlar karakterlere tapıyorlar o zaman.
Daz'ın başka sahnesini görmedim atan o yüzden ben yazdım.Ben orada sadece senden bahsetmemiştim ama neyse![]()
Sen hala başarısız provakasyonlar mı yapıyon lanZoro hala lufy'den güçlü olabilir. Yeni dünyaya girdi gireli ciddi olmadı. Fuji'ye sıra bende derken kendini belli etti.
Zoro'yu şuan bile Luffy'den güçlü görüyorsan Doflamingo'yu kılıcının sapı ile döver Zoro net oğlu net.Zoro hala lufy'den güçlü olabilir. Yeni dünyaya girdi gireli ciddi olmadı. Fuji'ye sıra bende derken kendini belli etti.
Kanjurobyapmıştır bir şeyler.Bu arada Zoro'nun ağzında kılıç taşırken konuşması yetmiyormuş gibi bir gizem daha eklendi seriye.
Saçları yeterince uzun değilken nasıl kafasının üstünde saçları bağlı duruyor?
Gerçek marimo kesipte yapıştırdılar mı nedir?
Zoro arkasını döndü diye gömüyorlar. Daha ne olsun.Sen hala başarısız provakasyonlar mı yapıyon lan![]()
Şimdiki Lufy alamaz ki.Zoro'yu şuan bile Luffy'den güçlü görüyorsan Doflamingo'yu kılıcının sapı ile döver Zoro net oğlu net.![]()