Bu azizliğini Zoro'nun isminin seni sarhoş etmesine veriyorum.Doğru, aslında girebilen> amiral, giremeyen = amiral olması lazımdı pardon reis.
Zoro. Sadece Zoro. Başka bir isim yanına gelemez.Zoro>kizaru ?
Ben bu arcta kılıçların ruhunu, geçmişini felan işleyeceğini ve ünlü kılıç sahiplerini göstereceğini düşünüyorum. Zoro'nun bir demirci ile karşılaşıp kendine kılıç yaptırma ihtimalide var.Zoronun kılıçların etkisinde kalıp ihanet edeceği arc bu heralde.
Tamamen kendine ait bir kılıç iyi olabilir aslında. Wado, kuina. Shuusui, Ryuuma ve ..... , Zoro.Ben bu arcta kılıçların ruhunu, geçmişini felan işleyeceğini ve ünlü kılıç sahiplerini göstereceğini düşünüyorum. Zoro'nun bir demirci ile karşılaşıp kendine kılıç yaptırma ihtimalide var.
Vay be! Seni de kaybettik.Bu azizliğini Zoro'nun isminin seni sarhoş etmesine veriyorum.
Ben sanmıyorum Sandai Kitetsudan vazgeçeceğini o kılıcı bırakırsa Asura yapmayı da unutsun o zamanTamamen kendine ait bir kılıç iyi olabilir aslında. Wado, kuina. Shuusui, Ryuuma ve ..... , Zoro.
Düz Adam Sami kıvamındaAmirallerin oraya giremediğini düşünürsek bence şuan amiral seviyesinde.
Vazgeçmesin canım kırılsın ve gömsün :dBen sanmıyorum Sandai Kitetsudan vazgeçeceğini o kılıcı bırakırsa Asura yapmayı da unutsun o zaman
Sus ve kılıcı kokla.Vay be! Seni de kaybettik.
Ben Asura yapmasını o kılıcın lanetine bağlıyorum ondan. Hatta bu gözünün gitme olayı Sandai Kitetsu'dan dolayı bile olabilir.Vazgeçmesin canım kırılsın ve gömsün :d
Sus ve kılıcı kokla.