1,5 milyar 320 milyonun kaç katı hele onu de bana?@Raiden @Uchiha Itachi salsanıza olum uşakları az eğlensinler.Hemen bi haterlık hemen bi gömme çabası.Lastikle şanşiden bi halt olmayacağı belli oldu diye kılıç kokuluma laf attırmam ben
1,5 milyar 320 milyonun kaç katı hele onu de bana?@Raiden @Uchiha Itachi salsanıza olum uşakları az eğlensinler.Hemen bi haterlık hemen bi gömme çabası.Lastikle şanşiden bi halt olmayacağı belli oldu diye kılıç kokuluma laf attırmam ben
ben de o kadar kafa olsaydı ohoo1,5 milyar 320 milyonun kaç katı hele onu de bana?
4,6875 Ama Zoro Luffyyi alır bir kere pis hater1,5 milyar 320 milyonun kaç katı hele onu de bana?
1,5 milyar 320 milyonun kaç katı hele onu de bana?
Diğer konuda söylemiştim, burada da söyleyeyim. Bundan sonra benim çevirilerimde lakabını Beyazbıyık olarak yazacağım. Çeviride öyle yazıyor diye kimse yorumlarında bunu kullanmak zorunda değil. İsteyen istediğini diyebilir.Japonca bıyık da sakal da aynı kelime olmasından kaynaklanıyor sorun diye biliyorum. İlk aslından İngilizce'ye çevirenler kulağa güzel geldiği için sakal olarak çevirmişler öyle de gitmiş. Bence durum hala aynı, "Beyazbıyık" kulağa çok saçma geliyor. Sözlüğümüzdeki birçok kelimeyi bugün yanlış kullanıyoruz ama kullanıyoruz işte bi sebepten. Galat-ı meşhur fasih-i mehcurdan evladır diye bundan demişler. Beyazsakal'a devam..
Ah ah gitti dağ gibi adam umarım yanılıyoruzdur.Nazara geldi dağ gibi adam Adam dünyanın en güçlü slashını durdurtan sonra Ooo Moo diye diye göze geldi. Zaten tayfada meyvesi alınabilecek 3 karakter var. Marco olmaz, Vista zaten dünyanın üç kılıç ustasından birisi(meyvesi varsa ve alınırsa nesilleri tükenme tehlikesiyle karşılaşır ) ve bir de Jozu işte
Dahi anlamında değilse ayırmazdın.ben de o kadar kafa olsaydı ohoo
Şanşi tayfayı zor duruma soktu taam mı? Pis fan.4,6875 Ama Zoro Luffyyi alır bir kere pis hater
Tabi ki çevirmen olarak son karar sana ait.Diğer konuda söylemiştim, burada da söyleyeyim. Bundan sonra benim çevirilerimde lakabını Beyazbıyık olarak yazacağım. Çeviride öyle yazıyor diye kimse yorumlarında bunu kullanmak zorunda değil. İsteyen istediğini diyebilir.