Robin'i Geyşa yapan, kavat Zoro hala adamdan sayılıyor mu? Sanji'nin bu zamana kadar niye saklandığı şimdi belli oldu, Zoro'yu ölümüne dövecek Sanji Reis.
Aman sakın şu sözler savaş çıkarır vallaRobin'i Geyşa yapan, kavat Zoro hala adamdan sayılıyor mu? Sanji'nin bu zamana kadar niye saklandığı şimdi belli oldu, Zoro'yu ölümüne dövecek Sanji Reis.
Pezemenk Zoro!!!!Robin'i Geyşa yapan, kavat Zoro hala adamdan sayılıyor mu? Sanji'nin bu zamana kadar niye saklandığı şimdi belli oldu, Zoro'yu ölümüne dövecek Sanji Reis.
Hacım naptın Adamlar 30.yıl kutlamasını düşünüyorlarmış o yüzden en az 10 yılı var daha.Bu wano arch i son dan bir onceki sanirim. Bu arch 3 yil surse, 2 3 yilda son kisim, 6 7 yila biter bu seri.
Oda 30.yıl için hazırlık yaptığını söylemişti geçen sene. En az 10 yıl var bence.Bu wano arch i son dan bir onceki sanirim. Bu arch 3 yil surse, 2 3 yilda son kisim, 6 7 yila biter bu seri.
Dostum, benim Zoro'yu sevme nedenim, yani tüm yazılı hayali eserler içinde en sevdiğim karakter olmasının nedeni kendimce hatasız olduğunu düşünmem. Hatalı bir karakter olsaydı bu kadar sevmezdim. Dolayısıyla hatasıyla seviyorum diyemem.Tamam farklı olduğunu ben de söyledim dostum.
Bu ikisinin hareketinin yanlış olduğunu gerçeğini değiştirmez. Sadece sanji zoronun bu bölümde yapmış olduğu hareketi yapmış olsaydı
“oww çok havalı” mı diyecektin yoksa “tayfayı tehlikeye soktu” veya “vay şerefsiz planı bozdu” mu dicektin. Senden samimi bir cevap bekliyorum.
Bak sanjiyi severim ona rağmen yaptığı her hareketi savunmam. Sevdiğim karakteri de eleştiriyorum. Sanji’nin Germayı geride bırakıp adadan kaçması benim için kabul edilemez bir olay. Bunu açık açık söylüyorum.
Teorik olarak Kaido yüzünden değil mi olaylar. Suçlayacaksan onu suçla. Yazıt okumaya geldi , geyşa yaptılar. İbo yoldadır.Robin'i Geyşa yapan, kavat Zoro hala adamdan sayılıyor mu? Sanji'nin bu zamana kadar niye saklandığı şimdi belli oldu, Zoro'yu ölümüne dövecek Sanji Reis.