Hem kendi hakisini hem de lastiğin hakisi koydu mu elmas doğrar o kılıçla.O kırbaç olur
Hem kendi hakisini hem de lastiğin hakisi koydu mu elmas doğrar o kılıçla.O kırbaç olur
Sanji'den ne hayır gelmiş ki bacağındaki çakmak ateşinden hayır gelsin eyyy Raiden!Zoro Sanji'yi kılıç yapsın. Ateş ata ata gider.
Zoro, ben 2 bin kişi kadar güçlüyüm derken mütevazilik edip kılıçları hesaba katmadı. Aksi halde 4 Sanji=1 Zoro ediyor. Matematik yanılmaz.Zoro bu elindeki çakı ile bile Sanji’i yenebilir .
Ok .Zoro, ben 2 bin kişi kadar güçlüyüm derken mütevazilik edip kılıçları hesaba katmadı. Aksi halde 4 Sanji=1 Zoro ediyor. Matematik yanılmaz.
Ağzına üclü alır belki ahahahaNiye
3 kılıç bile saçma aslında. Ağızda kılıç mı taşınır
İyide anlamadığın adam orda yaşlı halinde ve yıllardır savaşmıyor bile,diğeride amiral alacak olsa shchi olmazdı alakasız geldi,gördüğümüz üzere bütün shchilerin hep bir amacı vardı,o makamı o yüzden kullandılar,mihawkın niye olduğu belli değil,oda işlenince görürüz,tutup direk amiral alır almaza getirmiyorum ama amiral alamaz diye shchi olma mantığı saçma geldiYaw sürekli zoro fanları diye eleştiriyordu forumdaki arkadaslar. Bende hiç denk gelmemiştim fanlıklarına ama şu an görüyorum ki Abbboooow ne fanmış yaw! Zoroya power up vermek için ne teoriler koymuşlar. Yuh diyorum abartmayın diyorum. Zoro sadece kaptanın sag kolu olan bir kılıç ustasıdır. Raylingi gördük tayfayı kurtaramadı bile o sırada anca kizaruyla aşık atmaya çalışıyordu. Zoroda en fazla amiral tutar yani ilerde. Ötesi olmaz. Mihawk en güçlü kılıç ustasiyken anca shbukai oldu. Yani amiral alabilseydi shubukaide olmazdı.
Not: çelik yelegimi giydim atış serbest!
Nihayet beni destekleyen biri çıktıSanji'den ne hayır gelmiş ki bacağındaki çakmak ateşinden hayır gelsin eyyy Raiden!
Psikolojik olarak bakarsak küçük yaşta çok fazla beslenmemiş ve anne sevgisi görmemiş büyük ihtimalle. Ağzına kılıç alması ve aşırı alkol tüketimi bunu gösteriyor. Oral fiksasyon diyorlar buna.Ağzına üclü alır belki ahahaha