Fark ettim. Bende abi kardeş kısmına vurgu yaptım, konum itibariyle de uygun hem.Yeni girdim siteye. Sama ekinde cinsiyet ayrımı yok.
Baba oğul kısmına vurgu yapmak istedim
Fark ettim. Bende abi kardeş kısmına vurgu yaptım, konum itibariyle de uygun hem.Yeni girdim siteye. Sama ekinde cinsiyet ayrımı yok.
Baba oğul kısmına vurgu yapmak istedim
Yok Japoncası aynı. Oda Latin harfleriyle yazmayana kadar okunuşların hiçbiri kesin değil. Rufi, Zolo gibi şeyler vardı eskiden.@kuroashi.no.sanji1993 Ben sana şey soracaktım unutuyordum bak bu Marijoesun ismi Mary Geois oldu ya japoncası da mı değişti orada?
Ya kendide tam bilmiyorsa ne isimleri oldugunuYok Japoncası aynı. Oda Latin harfleriyle yazmayana kadar okunuşların hiçbiri kesin değil. Rufi, Zolo gibi şeyler vardı eskiden.
Hepsini toptan verse kurtulacağız
Tahmin ettiğim gibi. Zoro Luffy de mi kesin değil hala Birde Goroseilerde durum ne fıve elders muhabbeti? Gorosei ile aynı manada mı?Yok Japoncası aynı. Oda Latin harfleriyle yazmayana kadar okunuşların hiçbiri kesin değil. Rufi, Zolo gibi şeyler vardı eskiden.
Hepsini toptan verse kurtulacağız
Zamanı gelince sallıyor mu diyorsunYa kendide tam bilmiyorsa ne isimleri oldugunu
Yok yav onlar belli O kadar da değil. Bir ara bir yerde görmüştüm.Tahmin ettiğim gibi. Zoro Luffy de mi kesin değil hala Birde Goroseilerde durum ne fıve elders muhabbeti? Gorosei ile aynı manada mı?
O değişti biraz yani anladım.Gorosei ve Five Elders'ın anlamı aynı hemen hemen. Beş Yaşlı Yıldız demek Gorosei.
Ona perspektif deniyor. Adam onlarca basamak yukarıdaki tahtından duruyor ve göz ucuyla küçümseyerek aşağı bakıyor. Bu durumda başın alttan çizimi ve göz küresini saran göz kapağındaki kavisi belirgin kılıyor. Profilden bakarsan düz görünebilecek bu göz kapakları perspektife göre gözün görünen alanını içbükey yada dışbükey şekillere sokabiliyor. Mihawk olduğu yada akrabası olduğu çok açık.Mihawkla alakası vardır da mihawk olamazmış ya bakın mihawkın göz yapısı yukarı doğru çekik hafiften bu çıkan kişinin düz