Hahahaha kız yirmili yaşlarda olmasa dediğin gibi olabilirdi ama biraz zor sankiBonney Kuma'nın anası da olabilir.
Hahahaha kız yirmili yaşlarda olmasa dediğin gibi olabilirdi ama biraz zor sankiBonney Kuma'nın anası da olabilir.
Ohoo Bonney'de her ağladığında birinin kızı oluyor. Önceki senelerde Oyaji'nin kızı olduğu iddia edildi, sonra Ace'in sevgilisi olduğu hatta Ace'den çocuğu olduğu söylendi.Mihawkın babası dünyanın başındaymışl la
O değil de kuma’nın halini görünce içim gitti ah kuma ah.
Anlaşılan bonney kuma’nın kızı.
Sabo çok karizma olmuş bir an önce girsinler de kurtarsınlar kuma reisi.
Bu arada shanks gitmiş galiba. Umarım gitmemiştir.
Akrabalıkları yoktur. O zaman Hakuba da mı akrabaları? Göz olayı ile ilgili bir teori vardı. Kılıç ustalarının içlerindeki şeytanı dizginlemeleri üzerine sahip oldukları bir göz. @Chaos Bringer hatırlatır.Yarım yamalm ingilizcemle şunu anladim.Goroseilerden biri Tarihten kimi silmemiz lazım diye sormuş Imu ya?
Eğer doğru anlamişsam %100 Luffy diyecek.Çünkü Mihawkla kesin akrabalar.Mihawk Luffy'den en korkutucu güç diye bahsetmişti.Bence Imu'yla gizliden bu konuyu konuşmuştur.
Çevireceğim demedim ki? Ben bıraktım o işleri demiştim.@amaneden spoiler metin çevirmemişin ?