Shanks rengini belli etti.Yak geç Sabo. Kendi gazına ölen Ace olayı değil bu.
Raftel Mary Goeise, One Piece'in yeri de Beş Kadim'in odasındaydı. Shanks verdi gazı ayaklandılar. Shanks'de One Piece'yi arakladı. : P
Shanks rengini belli etti.Yak geç Sabo. Kendi gazına ölen Ace olayı değil bu.
Raftel Mary Goeise, One Piece'in yeri de Beş Kadim'in odasındaydı. Shanks verdi gazı ayaklandılar. Shanks'de One Piece'yi arakladı. : P
Her şey One Piece için. Luffy de One Piece şehidiShanks rengini belli etti.
Dedeler de One Piece projesinini parçası bence. Ejderlerden farklı düşünüyorlar çünkü fazlasını biliyorlar. Herkesi ters köşe edecek Oda. Ben büyük oyunu çözdüğüme yanıyorum.Her şey One Piece için. Luffy de One Piece şehidi
Hahaha çevir popüler sitelere koy. Oda,ya ulaşsın. DeğiştirsinDedeler de One Piece projesinini parçası bence. Ejderlerden farklı düşünüyorlar çünkü fazlasını biliyorlar. Herkesi ters köşe edecek Oda. Ben büyük oyunu çözdüğüme yanıyorum.
Daha ne olsun =D@Kahin benim de pek yok. : o)
Önemli olan bilgiler.
Kobra bir mektup okuyor ve Fuji ve Riku ile konuşmak istiyor sanırım. Mektup devrimcilerden mi kimden acaba?
O karmaşa da Sabo mu verdi?
Kuma'nın hali ortada Bonney onu kurtarmaya mı çalışıyor acaba?
Teach Luffy ve Shirahoshi'nin resmini görüyoruz. Sanırım Shanks'in konuşmasının sonucu.
Dev hasır şapkanın yanında gördüğümüz gizemli adam/kadın gözüküyor. Elinde Vivi'nin resmi var.
Vegapunk'ın iyi biri olduğuna emin oldum.
İstemeyerek Kuma'yı bu hale getiriyor ve Kuma'nın isteklerini göz ardı etmiyor.
Umarım Kuma kurtarılır ve Lindbergh veya başka biri tatafından eski haline getirilir.
Dağ gibi adam... İçim parçalandı