Yok yahu. Ben de boş yazıyorum öyle.Benim yazdıklarımın yarısı boş. Sen forumu donatıyorsun.
Sanmamla sanarım arası.
Yok yahu. Ben de boş yazıyorum öyle.Benim yazdıklarımın yarısı boş. Sen forumu donatıyorsun.
Sanmamla sanarım arası.
 Öyle olduğunu var sayarsak One Piece'de bolca bulunan krallıklar dışında imparatorluk kavramı da var mıdır.Pacifistalar denizcilerin mi ?Lord olunca Dünya Hükümeti'nin adamı oluyor, Denizci değil.
Ben arada böyle hitap ederim insanlara be, senlik değil. Dellenme hemen.Benim için sorun yok da sana noluyor birden?![]()
 Mihawk'ın abisi?Ula bu nasıl mihawk olacak? Baya uzun ince, sülün gibi bir varlık bu. Mihawk'ın dikdörtgen şeklinde kaslı vücudu var
Yav akraba sayılırlar işte, kurcalama çok. :dLord olunca Dünya Hükümeti'nin adamı oluyor, Denizci değil.
Heh oda olabilir.Senin dediğin gibiyse zaten asıl yolculuğuna çıkmadan önce önemli bir korsan değildi Roger.Kimse bilinçli bir şekilde hasta edemezdi.Ün'ü yoktu çünkü o zaman.Benim bildiğim korsandı. Fark etti. Asıl yolculuğuna çıktı. Rayleigh'e teklifi kafi zaten.
Evet.Pacifistalar denizcilerin mi ?
O zaman dolaylı olarak denizci de olmuş sayılır.
Kesin bilgi değil ki Oda’nın bir fb sine bakarZehirlenmiş olsa Crocus bunu fark ederdi muhtemelen. Roger son yolculuğa çıkınca bir tehdit halini alıyor, ondan önce sıradan korsanlardan biriydi. Son yolculuğa da hasta olduğundan çıkıyor. Zehirlemeleri kendi zararlarına oluyor bu durumda.
 Gorosei’den birisi kimsenin farkedemeyeceği bir zehir kullandıl dese, kim ne diyebilecek. Belki de D. ler tahmin edilemiyordur. Luffy ve Roger ın özelliklerinden birisi de bu değil mi zaten.