Neyse anlamadım pek bişey. Teşekkür ederim.Kuma'nin akrabası olmasi sadece teori.Orjinali Bonney olan.
Neyse anlamadım pek bişey. Teşekkür ederim.Kuma'nin akrabası olmasi sadece teori.Orjinali Bonney olan.
sadece luffy de değil franky zoro nami de bu gruba dahil. Oda bu şekilde ki karşılaşmalardan hoşlanmıyordur belkiAynen ya , çok merak ediyorum hala. Babasının kim olduğunu öğrendikten sonra annesi hakkında hiç bir şey çıkmadı ortaya.
Onlarda da bir D lik var mı acaba ?sadece luffy de değil franky zoro nami de bu gruba dahil. Oda bu şekilde ki karşılaşmalardan hoşlanmıyordur belki
zannetmiyorum. brook'u saymazsak zoro dışında üzerine arc yapılacak biri kalmadı. çizeceği o kadar şey varken başka şeylerle uğraşmayacaktır. gerçi oda bu canı isterse çizer ama zoro dışında bu ihtimali taşıyan biri yok. dahası zoro bir ordunun komutanı gibi . D özelliklerini taşımıyor benceOnlarda da bir D lik var mı acaba ?
Bu 5.kadim ve Im şu örneği verebilirmiyiz Im= kaptan 5 kadim uye tayfa uyelerıİki Amiral gidince, yerine iki tane geleceği belliydi. Hatta bu adamları askerlik yasası ile Denizci yaptılar, böylece yeni Amiraller için kimse "Bunlar Marineford Savaşı'nda neredeydi?" diye sormadı. Yani Issho ve Ryokugyu'nun en azından bir arka planı var.
Ancak Oda, serinin başından beridir Beş Kadim'i bize Dünya Hükümeti'nin zirvesi olarak yansıtıp, şimdi de onların üstünde de başka biri olduğunu gösteriyor.
Bunu hak edecek ne günah işledi? Kutsalları elime verin, malayla bile kazınamayacak hale zevkle getiririz, rahat olun.Kaidoyla kafese kapatacksin bu ehtiyari gor sonra ,malayla kazırlar parmaklikladdan
her yerden mihawk gözlü karakter çıkıyor sabah beri. forum büyük arayış içindeŞahingözler familyası. Bilinen tek üye Mihawk-sama. Ek olarak Im sama geldi.