Eee bu işler böyle bir shounen klasiği ama başka serilerde aynı şeyler olunca arkadaşlar hemen batırdı bozdu op böyle değil diyorlardı.
Şimdi one piecede de o evreye geldik işte yani son dönemece.
Yalnız bazılarımızın her zaman beklentisi vardı bu yönde. Ben kaç kere yazdım. Perde arkasında bir yerlere çekilmiş büyük başlar illa ki vardır. İki üç tane dünyadan haberi olmayan sümüklüyle bu işler dönmez. Gorosei'nin de Kutsal Ejder olmadığını biliyorduk o sıra. O yüzden Kutsal Ejderlerden bir beklenti vardı. IM'in Kutsal Ejder olup olmadığını tam bilmiyoruz tabi. Ama bütün Kutsal Ejderler Charloss gibi gerizekalı olamaz.
Gorosei o sıra tam olarak güçlü görülmüyordu. Denizcilerin elinde neredeyse 5-6 Amiral var. Böyle bir Hükümet'i niye ayakta bıraksınlar? Böyle aklı başında birileri gerekiyordu.
Siz görünen yüzsünüz de olay bitmişti bence.
Bir de Red Line dediğin hat baya büyük bir alan. Yeni Dünya denilen ada çok küçük kalıyor. Korsanlar orda ne halt ediyorsalar etsinler demiş gibi bir halleri vardı bu Hükümet'in. Denizcileri de asayişi sağlayan bir kurum yaptılar.
Merak ediyorum Denizciler'in Red Line üzerindeki Krallıklarda bir yetkisi var mı?