Tam tersi olmasın?Vivi'nin resmi parçalanmamıştı. Luffy, Teach ve Shirahoshi parçalanmıştı. Vivi şimdilik güvende.
Tam tersi olmasın?Vivi'nin resmi parçalanmamıştı. Luffy, Teach ve Shirahoshi parçalanmıştı. Vivi şimdilik güvende.
Vivi nereden fırladı? Im'in elindeki poster Vivi'nin.Shanks hakkındaki teorim tutabilir. Im sadece Shirahoshi'nin resmine bıçak saplamış. Shirahoshi söylentilerde adı geçen biri, tipini bile çoğu kişi daha yeni gördü. Im, Shanks'tan gerçeği öğrenmiş olabilir.
Alabasta prensesi olduğu için olabilir. Vivi normalde Kutsal Ejder ve Nefertari Ailesi'nin tek varisi.Vivi nereden fırladı? Im'in elindeki poster Vivi'nin.
Geçmişte Alabasta Krallığıyla anlaşmaslık yaşamışlar.O günden beri ilk kez Dünya Toplantısında Alabasta.Sadece bu sepepten ötürü mü bilmiyorum ama hain olarak nitelendirmiş bi tane kadim.Yanı güvenmiyolar.Vivi nereden fırladı? Im'in elindeki poster Vivi'nin.
Rüşvete çok açığım şu an bilemiyorum.Im fena bi rage atmış galiba o sükunet bahçesinde.
Kuma'ya her ne kadar üzülsem de en sevdiğim kutsal ejder Roswald almış altına adamı ya, gülmeden edemedim.
Sabo çok karizma duruyor.
Boney Kuma'nın kızı galiba. Ama orada Kuma için söylediklerini tam anlayamadım. Biri aydınlatsın. Onu örnek yapmak istemişler derken ne demek istiyor bu eleman. Adam zaten Hükumete bağlıydı ve hatta shichibukaiydi ve kendi isteğiyle robot prototipi oldu. Yani kim niye ibret yapmak istemiş bunu?
Fuji çok fena şeyler karıştırıyor ya. Adamın tek derdi shichibukailer falan değil kesinlikle. Düzen değiştirme peşinde tepeden tırnağa.
Tarihten silinmesi gereken ışıklar... Hmm... Bunlar karanlıkla yönetiyorlar dünyayı. Herkesi karanlıkta tutuyorlar ve hiçbir şey sezdirmiyorlar ki isyan etmesinler ve koyun gibi itaat etsinler. Ama birileri çıkıyor ve ışık saçıyor (bilerek veya bilmeyerek), onlar da bu ışığı söndürüyorlar. Bu "ışıklar" bir nevi hatalar. Ve onlar da hataları yönlendirerek yok ediyorlar.
Bu şey gibi, Matrix. Kahin de Shanks. Sistemden uyananlar oluyor ve onları kahin arcılığıyla bir yere kanalize ediyorlar, bir seçilmiş kişi yaratıyorlar ve sonra yok ediyorlar. Ama lütfen böyle olmasın.
Bak bunu yapma Roo. Gel anlaşalım.
Bak parantez içine bile Im'in Türkçesi olan Ben yazmıştım haftalar öncesinden. Kader yollarımızı kesiştirdi Im ile, aramıza girme.
Savaş yarası değilse ne olabilir ki ? Doğum lekesi mi ya da Luffy misali kendilerine faça falan mı attılar ? Sanmıyorum öyle bir şey olduğunu.Savaş yaraları olduğu kesin mi? Daha herhangi bir şey açıklanmadı. Adamların korktuğu(güç anlamında deği) son savaşın yaşanması ve ben de diyorum ki yavaştan bu yola girilmeye başlandı.
Bm-Kaido konusunda dediklerimi ya yanlış hatırlıyorsun ya da yanlış yorumluyorsun. ''Ego'' orda tek etmen değil. Sizin küçümsediğinizin aksine en güçlü etmenlerden bir tanesi. Onu orda da söylemiştim zaten.(Seninle bu tarz konularda anlaşamıyoruz. Bir şeye karşı çıksam onun en kutup halini düşünüyorsun, bence. Misal güçsüz diyorum, çöp adam anlaşılıyor. En önemli etken/etkenlerden biri diyorum, diğerleri göz ardı edilip sadece söylediğim o tek şey varmış gibi anlaşılıyor)
Bu denge mevzusu manga başladığından beri var. İm gibi sonradan ortaya atılan bir şey değil. Ve Op'un en genel şeylerinden birisi. Korsanlar lehine bu denge süpernovalar sayesinde bozulmaya başlarken hükümet kanadında Vegapunk'un teknolojisi sayesinde bozulmaya çalışılıyor. Mangaka şunu açıklamaz sonra bence: Ya ben başından beri size yonko vs amiral-shici dengesinden bahsettim ama olayın aslı öyle değildi, ben hükümetin derin devletine birkaç tane daha amiral ayarında eleman ekledim. Bunu şimdi haberdar ediyorum falan dese millet kü