Sağa sola gitmeden önce bitsin diye erkenden çevirdim.Bence her türlü Raftelin korucuları olacaktır.
Bu ne hız reis, Oda yazarken mi çeviriyordun
Sağa sola gitmeden önce bitsin diye erkenden çevirdim.Bence her türlü Raftelin korucuları olacaktır.
Bu ne hız reis, Oda yazarken mi çeviriyordun
Zamanın da söylemiş helal olsunBu 5'linin 1 krala hizmet ettiğine de inanıyorum. Aralarında çok büyük güç farkı olan biri bunların başında. Bunun dışında 5 lının hepsinin aynı anda oturduğu bir sahne yok. Bu güç veya statü farkı mı yoksa meyve kullanıp, kullanmama farkı mı bilemiyorum.
Eyvallah reis, hakkın ödenmez.Sağa sola gitmeden önce bitsin diye erkenden çevirdim.
Adam ta o zamandan hangi açıdan üst olduğunu tartışıyormuş, bu ne ileri görüşlülük yiğidim. Sıradaki teorilerini bekliyoruz @Chaos BringerZamanın da söylemiş helal olsun
Hiç özlemedik :/ Şurda fıstık gibi bölümler okuyoz. Luffy biraz eksik kalsın 3-4 ay kadar.Bu arada Luffy' i özledik. Gel reyiz gel bunların soyuna sopuna kibrit dök.
Viz Rox diye çevirmiş. :/Şunun için diyorum bana öyle geliyor oda diger duvar için apayrı bir senaryo yapacakgibi. Belkide denizciler gibi 2. Bir oluşum çıkaracaktır ve o oluşm sadece o duvarın koruyucularıdır. Belkide Rocks o duvarın koruyucularıdır. Rocks Kaya anlamına gelmiyomu zaten?
Aksi takdirde o duvarın arkası raftel ise bir sürü göz açık korsan var kısayoldan raftele hemen gidderlerdi ve işin büyüsü kalmazdı en azından raftel gizem olmaktan çıkardı.
Hee ya. Her bölüm prenses göre göre midemiz kalktı. Reyize görek de gülen gözlerininin baktığı yerlere biz de şahit olalım.Bu arada Luffy' i özledik. Gel reyiz gel bunların soyuna sopuna kibrit dök.