Sorma ya . Bunu yapmaları hiç hoş değildi. Cidden saat falan sayıyorum gıcık oldumSon 4.
Sorma ya . Bunu yapmaları hiç hoş değildi. Cidden saat falan sayıyorum gıcık oldumSon 4.
Keşke bu hafta ara verselerdi.Sorma ya . Bunu yapmaları hiç hoş değildi. Cidden saat falan sayıyorum gıcık oldum
Bir sabah uyansak erkenden Shanks ile ilgili spoiler düşse herkes bölüme kitlense Imu'nun ne ayak olduğunu paylaşsa oda bütün denklemleri bir anda 40 bölümlük bir yeni bölümle temize çıkarsa üzerimizde ki bütün yükü alsa ne güzel olurdu
İnsanların hayalleri asla bitmez! Öyle değil mi ?Bir sabah uyansak erkenden Shanks ile ilgili spoiler düşse herkes bölüme kitlense Imu'nun ne ayak olduğunu paylaşsa oda bütün denklemleri bir anda 40 bölümlük bir yeni bölümle temize çıkarsa üzerimizde ki bütün yükü alsa ne güzel olurdu
Nasıl farkettin yav ilk defa mangada pandaman görüyorum..Bakın burda kim varmış;
Daha önce de paylaşılmıştı bu. Ayrıca mangada sıkça görüyoruz pandamani.Nasıl farkettin yav ilk defa mangada pandaman görüyorum..
Hadi ya.. Bilmiyordum bakDaha önce de paylaşılmıştı bu. Ayrıca mangada sıkça görüyoruz pandamani.