Tebrikler
Oda reyiz.
Edit: İnşallah resimi atabilmişimdir 2. kez deneyişim forum hayatım boyunca
Heh atabildiysem sevindim. İnternette gördüm son sahne ve attığım sahne arasındaki benzerliğe değinilmiş. Kılıç ve Asa'nın yeri bile aynı hemen hemen. Forumdaşlara hemen göstermek istedim. Daha önce bahsedildiyse kusura bakmayın.Tebrikler
Bunu Dof fanlarının farkedememesi ayrı bir üzüntü
Oda reyiz.
Edit: İnşallah resimi atabilmişimdir 2. kez deneyişim forum hayatım boyunca
Onun yerine sadece gerçek bir powerup verse öldürmek niye?Yaw sanji ölse ne kadar güzel olur. Zaten oda adamı gömdükçe gömüyor. DB daki krilinin ölme sahnesi gibi olsa ne güzel olur. Hiç beklemedigimiz bir zamanda güçsüz bir yan karakter öldürse tadından yenmez. Mesela mutfaga yemek almaya giderken smothe gibi pasif, bi halta yaramayan kaidonun bir komutanı bunu temizlese ve sonrasında zoro buna tek atsada bizde kurtulsak. Hem ezilmişken tam ezilsin. Zoro fanlarıda artık sussun ,sonrasında ise "istemezduk boyle olmasuni "Desinler)
Sanji fanları kusura bakmasın ulan her bolümde power almasını beklemekten iyidir.
Keşke kama kenpoda ögrenmeseydi şimdiye çoktaaan temizlenmişti.
Ödül olayı iki yıl öncede kaldı ya aralarında fark yüksek saldırı ve dayanıklık olarak zoro çok öndedir hız olarakda Sanji.Yalnız şu ödül mevzusunda 10 milyon fark ile koymuşlar zoro ile sanjiyi oda burada aralarında çok fark yok demeye çalışıyor. (bence)
Ödül önemsiz bir şey ise Oda neden milleti ödülüne göre sıralıyor. Bak linlin'in ekibine hiyararşik sıralama ödüle göre. Kata > Smo > Kraker > Pero .... Bu durumda bizde Sanji'yi Zoro'nun önüne geçiriyor Oda.Ödül olayı iki yıl öncede kaldı ya aralarında fark yüksek saldırı ve dayanıklık olarak zoro çok öndedir hız olarakda Sanji.
Gerçek fark 10 milyon değil 100 milyondur o da Zoro lehine mangaka sanji ile eğleniyor işte.Sanji kıyafeti giymeden Zoro'yu yakalayamaz.Ödül önemsiz bir şey ise Oda neden milleti ödülüne göre sıralıyor. Bak linlin'in ekibine hiyararşik sıralama ödüle göre. Kata > Smo > Kraker > Pero .... Bu durumda bizde Sanji'yi Zoro'nun önüne geçiriyor Oda.
Şimdi kıyafet falan deme, Zoro'da kılıcı bıraksın o zaman Araç araçtır, Sanji şu an Zoro'dan 10 milyon daha güçlü biri.Gerçek fark 10 milyon değil 100 milyondur o da Zoro lehine mangaka sanji ile eğleniyor işte.Sanji kıyafeti giymeden Zoro'yu yakalayamaz.