İnceliği falan kalmamış, Oda pardon sen zaten 700 bölüm önce yazmışsın bunları. Bu arada ''tarih bu ışığı bir illüzyon olarak yazsa da'' kısmı da ilginç...Acayip ince.
İnceliği falan kalmamış, Oda pardon sen zaten 700 bölüm önce yazmışsın bunları. Bu arada ''tarih bu ışığı bir illüzyon olarak yazsa da'' kısmı da ilginç...Acayip ince.
Verilen referanslar çok belirsizdi. Evet ben de hatırlıyorum o konuşmayı. Ama yetersiz geliyor. Flashbackler de o bölümden çok sonra değildi zaten.Ace ölürken Sabo’nun ismini vererek bir şeyler söylemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Vivi'nin surata bak. Alt anlamları bilerek söylüyor resmen. Orada adamlar sormuş: "Ha bu ne diyi la?" diye. Oysa Oda bu günlerden bahsediyormuş.İnceliği falan kalmamış, Oda pardon sen zaten 700 bölüm önce yazmışsın bunları. Bu arada ''tarih bu ışığı bir illüzyon olarak yazsa da'' kısmı da ilginç...
Orda bahsettikleri ''Denizcilerle yapılan gizli savaş'' ne acaba. O bölüme kadar ya da şu ana kadar Alabasta'nın herhangi bir savaşa katıldıklarını duymadık. Gerçi adı üstünde ''gizli bir savaş'' olabilir Bir de bu bölümde Gorosei, Nefertari ailesini ''hain'' olarak nitelendirince Nefertari'lerin uzak geçmişte hükümete isyan etmiş olma ihtimalleri var bence. Gorosei'nin bunlara hain demesi sadece diğer kurucu aileler gibi yukarda kalmayıp yüzeye inmesi değildir zannımcaVivi'nin surata bak. Alt anlamları bilerek söylüyor resmen. Orada adamlar sormuş: "Ha bu ne diyi la?" diye. Oysa Oda bu günlerden bahsediyormuş.
İngilizce'ye bak efendi!Orda bahsettikleri ''Denizcilerle yapılan gizli savaş'' ne acaba. O bölüme kadar ya da şu ana kadar Alabasta'nın herhangi bir savaşa katıldıklarını duymadık. Gerçi adı üstünde ''gizli bir savaş'' olabilir Bir de bu bölümde Gorosei, Nefertari ailesini ''hain'' olarak nitelendirince Nefertari'lerin uzak geçmişte hükümete isyan etmiş olma ihtimalleri var bence. Gorosei'nin bunlara hain demesi sadece diğer kurucu aileler gibi yukarda kalmayıp yüzeye inmesi değildir zannımca
Şimdi baktım da Vivi'nin hikayesinden bahsediyormuş dayımızİngilizce'ye bak efendi!
Aynen.Şimdi baktım da Vivi'nin hikayesinden bahsediyormuş dayımız
Sağlık olsun. Ama yine de Nefertari'lerin geçmişi sıkıntılı Çıkar onlardan bir şey.Aynen.