Yaz yaz. Yoksa kendi kendime konuşuyorum. Kimsenin bir şey yazdığı yok.Aklıma yine bir felaket senaryosu geldi ama yazmayayım şimdi :T
Bu arada @amaneden izindeyiz !
İşlerle birlikte gemide büyümüş ama nereden geldik buralara, unutmayalım diyerek böyle bir dizayn seçmişler.Luffy’i kovalarken Deniz de Sallarla kovalıyordu aynı şeklin Gemi tarzında yapımını gördük işte. Komedi unsuru da yok değil eskiyi anımsayınca :d
Oda eskiden çok fazla önem vermiyordu çizime ben ona inanıyorum. Mesela Kaido'nun eski çizimi tam bir fiyaskoİm'in illa Mihawk'un kendi olması gerekmez. Bildiğimiz bir Mihawk var evet ama birden fazla Mihawk olabilir. Yosaku'nun ilk lord tanımında, Oda'nın arkada resmettiği 7 tane kılıç ustası vardı ama sonradan nedense Oda bunu değiştirmiş. Oda daha en baştan altı yolun Mihawk'u gibi bir şey düşünmüş olabilir. Böylece neden tek başına ve amaçsız gibi takıldığı anlaşılır.
Hehe sen istedin;Yaz yaz. Yoksa kendi kendime konuşuyorum. Kimsenin bir şey yazdığı yok.
Felaket senaryosu yaz dedik de gerçekçi olmasın demedik.Hehe sen istedin;
Im-sama Vivi'yi kendi odasına çağırır ve kendi elleri ile öldürür.Shirahoshi bunu duyar ve antik silahlığını kullanıp deniz canavarlarını çağırır.bir değil iki değil üç değil onlarca Deniz canavarları kırmızı hat'a vurmaya başlar.tam yıkılacakken Im-sama efsanevi gücünü gösterir.Ancak Im-sama sinirlenmiştir ve daha çok kan ister.Devrimcilere karışmayıp eğlenmek istemekteyken o an odasına sızmış olan Dragon'u ve diğer devrimcileri perte çıkartır :T
Bir dahakine artıkFelaket senaryosu yaz dedik de gerçekçi olmasın demedik.
Evet öyle bir durum var Kaido, Kanjuro falan baya alakasız çıktılar ama aksi çıkana kadar bir umut varOda eskiden çok fazla önem vermiyordu çizime ben ona inanıyorum. Mesela Kaido'nun eski çizimi tam bir fiyasko
Sonra tahtın arkasından zincirlere bağlı biri emekleyerek çıkar. Im-sama yakalarını silkeleyip ona yönelir ve sırtına oturur. Emekleyerek yürüyen zincirli ve perişan haldeki kişi Roger'dır. Meğer idam etmemiş köle etmişler adamı.Hehe sen istedin;
Im-sama Vivi'yi kendi odasına çağırır ve kendi elleri ile öldürür.Shirahoshi bunu duyar ve antik silahlığını kullanıp deniz canavarlarını çağırır.bir değil iki değil üç değil onlarca Deniz canavarları kırmızı hat'a vurmaya başlar.tam yıkılacakken Im-sama efsanevi gücünü gösterir.Ancak Im-sama sinirlenmiştir ve daha çok kan ister.Devrimcilere karışmayıp eğlenmek istemekteyken o an odasına sızmış olan Dragon'u ve diğer devrimcileri perte çıkartır :T