IM-sama kimin rakibi kim onu gösterdi bence. Yeni ligi ortaya çıkardı.Arc sonu hükümete esir düşmezse iyi.
IM -sama Dragon'u rahibesi yapar Shanks gibi.
IM-sama kimin rakibi kim onu gösterdi bence. Yeni ligi ortaya çıkardı.Arc sonu hükümete esir düşmezse iyi.
Im dragonun veya devrimcilerin adaya geldiğini hissettiğini düşünuyorum.Arc sonu hükümete esir düşmezse iyi.
Olum benle derdin ne? Oda'nın işleri.
Yok yav ne kusuru. İlk mesajı gördüğümde "Yuh abartma :/" diye bana yazdın sandım ondan şaşırdım.Sana da mindblow yaşattık kusura bakma.
@Uchiha Itachi Estağfurullah ne özrü, alındığımdan değil tavsiye olarak söyledim onu kendimce.Gereksiz derken bir çok kişinin öne sürdüğü ''başkaları için çocuğundan vazgeçti'' fikrini bi demagoji olarak gördüğümü ve bunu gereksiz bulduğumu söyledim. Zira nasıl başka çocuklar orada yetiştiyse Luffy de yetişirdi. Bu bi bahane olamaz.
He, sen bu sözü sevmediysen özür dilerim. Şahsına yönelik bi garezim yok elbette.
Devamını genel tartışmada konuşuruz istersen.
Garpın yukarı çıkıp olaylara dahil olmasını isterdim bu arada.
Sözüne katıldığımdan alıntılamıştım da bunu belirten bir şey yazmamışım mesajda, normal yani.Yok yav ne kusuru. İlk mesajı gördüğümde "Yuh abartma :/" diye bana yazdın sandım ondan şaşırdım.
Im-sama = Yhwach.Onun benzeri çıkacak.Arc sonu hükümete esir düşmezse iyi.
Bir sonraki bölümde 2 ve 3 numaralı davşanları da görüyoruz. Geçmişte yanılmıyorsam 16 numaralıyı da görmüştük.906 sayıda davşan muhabbetini buldum
ewt geçmiş bölümleri tekrar tekrar izliyorum görünce atayım foto dedımBir sonraki bölümde 2 ve 3 numaralı davşanları da görüyoruz. Geçmişte yanılmıyorsam 16 numaralıyı da görmüştük.
ewt geçmiş bölümleri tekrar tekrar izliyorum görünce atayım foto dedım
son olarak kafama takılan soru teach gemilerinin yanındaki buyuk devasa odunlar ne işe yarıyorBir sonraki bölümde 2 ve 3 numaralı davşanları da görüyoruz. Geçmişte yanılmıyorsam 16 numaralıyı da görmüştük.