Ne demek yok yav Kuma var Bonney var Reverie var Im var posterler var. Var da var111 sayfa ne konuştunuz be abey...
Konuşacak bir şey de yok ki bölümde.
Tabii ki o kadar kolay değilBu Dragon'un önceden ışığının söndürülmesi için karar almışlardır, onu tehdit olarak görmüşlerdir. Bize o bölümleri göstermemişlerdir ama işler o kadar kolay değil. Becerememişler veya ulaşamamışlardır.
O at hırsızının tek ışığı Luffy, onu da söndüremezler nasılsa. Saboyu saymadım zira Dragonu zamanında aydınlatan taraf Saboydu.Bu Dragon'un önceden ışığının söndürülmesi için karar almışlardır, onu tehdit olarak görmüşlerdir. Bize o bölümleri göstermemişlerdir ama işler o kadar kolay değil. Becerememişler veya ulaşamamışlardır.
Dragon'u hafife alıyorsun, One Piece İ teklerO at hırsızının tek ışığı Luffy, onu da söndüremezler nasılsa. Saboyu saymadım zira Dragonu zamanında aydınlatan taraf Saboydu.
Teklese ne olur? Hayırsız bi baba olduğu gerçeği değişmeyecek.Dragon'u hafife alıyorsun, One Piece İ tekler
108 sayfanın hepsini okumadım ama Dragon güçsüz fikir adamı o diyen bi tayfa vardı bu Im içinde dediler mi acaba merak ettim...
Çok beğendiğim bir söz var Dragon'la alakalı, bulup atacağım. Kütüphanedeki konusunda bir arkadaş söylemişti.Teklese ne olur? Hayırsız bi baba olduğu gerçeği değişmeyecek.
Lafı laftır eminim de kendisi adam değil be Kagu-aru.Çok beğendiğim bir söz var Dragon'la alakalı, bulup atacağım. Kütüphanedeki konusunda bir arkadaş söylemişti.